V Qcentru Ptuj vse diši po poletju

V Qcentru Ptuj vse diši po poletju

Ob vstopu v poletje je v največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi, izjemno pestro.

Najstarejše slovensko mesto Ptuj slovi kot mesto festivalov. Dodajamo mu še enega prav posebnega – PoVINOletje 2022 – pred največjim nakupovalnim središčem Qcenter Ptuj. V petek, 24. junija, boste med 12. in 20. uro spoznavali in okušali najboljša vina številnih priznanih slovenskih vinarjev, ki bodo obiskovalcem predstavljali svoja najboljša vina, primerna, da jih postrežemo na različnih poletnih dogodkih, kar pomeni, da se ljubiteljem dobrih vin ponuja prava vinska poslastica. Vrhunska vina iz celotne Slovenije vas bodo zagotovo navdušila, hkrati pa boste dobili nešteto idej, kaj postreči gostom ob poletnih kulinaričnih razvajanjih na pikniku, jadranju ali ob lahkem poletnem kosilu. Najboljše poletno vino 2022 bodo s svojimi glasovi izbrali obiskovalci na prireditvi, vinar z največ glasovi pa bo prejel uradno priznanje za najboljše vino poletja 2022. Ob tem pa seveda lepe nagrade čakajo tudi obiskovalce. Se vidimo 24. junija na sejmu vseslovenskih vin v Qcentru Ptuj.

Poletje pa je tudi čas za oddih in za najboljše počitniške destinacije poskrbijo v Turistični agenciji Playa v Qcentru Ptuj. Pri njih boste našli najugodnejše aranžmaje vseh možnih slovenskih, avstrijskih in nemških agencij, za vas poiščejo najugodnejšo letalsko karto v želenem terminu na želeno lokacijo, poiščejo najugodnejšo namestitev na želeni destinaciji lahko tudi v kombinaciji z letalsko karto, priskrbijo rent-a-car, se pozanimajo o pogojih vstopa v posamezno državo in vam uredijo vizo. V Playi poleg počitnic na morju ponujajo tudi avtobusne izlete po Sloveniji in Evropi, potovanja po vsem svetu, eksotične počitnice, križarjenja, navijaška potovanja in izlete. Izberite hit počitnice v Črni gori z letalskim prevozom iz Ljubljane, odpravite se na idilične grške otoke, kjer boste svoj košček raja našli pari, družine, mladi in tudi tisti, ki si želite samo mir in počitek. Lahko pa izberete tudi vedno aktualne in ugodne počitnice v Egiptu na odličnih destinacijah, kot so Hurgada, Sharm el Sheikh, Makadi Bay in Soma Bay.

V Qcentru pa zavijte še v prodajano Mana, kjer imajo najbolj ljubka otroška in baby oblačila po super ugodnih cenah, zdaj 20 % ceneje ob nakupu dveh in kar 30 % ceneje ob nakupu treh kosov oblačil.