Veselo v leto 2022 – s Qcentrom Ptuj

Veselo v leto 2022 – s Qcentrom Ptuj

Za najdaljšo noč v letu si priskrbite dobrote, ki vam bodo skok v leto 2022 polepšale tudi s kulinaričnega vidika. In kje drugje najdete najboljše meso in biftek kot v supermarketu Tuš v Qcentru v Puhovi, kjer slovijo tudi po prijazni postrežbi. Z veseljem vam bodo ponudili številne mesne dobrote, ki bodo vam in vašim najbližjim teknile ob vstopu v novo leto. Ne glede na to, kaj imate najraje – naj bo to svinjska pečenka, pečena krača ali rebra ali pa morda bogat narezek – vse boste našli v hipermarketu Tuš, kjer ponujajo izdelke slovenskega porekla, slovijo pa tudi po izjemno ugodnih cenah. Na Tuševih policah je več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskega porekla. Svinjska ribica, pljučna pečenka, pa seveda odličen biftek, ki ne sme manjkati na nobenem decembrskem praznovanju, vas bodo navdušili s svojo kvaliteto in odličnim okusom, saj sta svežina in kakovost pri Tušu zmeraj na prvem mestu.

Pri Tušu pa so še dodatno poskrbeli za vse tiste, ki radi uživate v dobri slovenski hrani, saj so na svoje police postavili izdelke, ki bodo vaš jedilnik spremenili v pravo kulinarično poslastico. V kuhanju namreč lahko uživate z izdelki iz linije Ana Roš & Tuš, pripravljenimi po recepturi kuharske mojstrice Ane Roš. V Tušu so tako povezali vrhunsko kulinariko, lokalne sestavine in izkušene slovenske proizvajalce, ki za kupce pripravljajo inovativne kulinarične mojstrovine po recepturi svetovne chefinje Ane Roš. Izdelki Ana Roš & Tuš na prodajne police prinašajo vrhunske kulinariko slovenskih pridelovalcev in predelovalcev, namenjeno vsakodnevnim nakupom. Tudi v prazničnih dneh bodo izdelki Ana Roš &Tuš v vašo kuhinjo prinesli svežino in pripravo silvestrske večerje spremenili v pravo kuharsko avanturo – privoščite si sočen in bogato začinjen mariniran vrat iz kakovostne slovenske svinjine, ročno izdelane raviole s skuto, kakovostni blagi ali pikantni tatarski biftek z dodanim oljčnim oljem s tartufi ali pa sočno potico kraljico z bogatim nadevom iz sadja in oreščkov. Vse to najdete v supermarketu Tuš Ptuj v Qcentru v Puhovi.

Ker pa je čas počitnic, je zelo pestro tudi v ArbadaParku v Qcentru. Vse dni do 31. decembra organizirajo počitniško varstvo za otroke, ki poteka vsak dan med 8. in 15. uro. Varstvo za en dan stane 40 evrov, za bratca ali sestrico pa nudijo 20 % popusta. V ceno so vključeni vodena športna aktivnost, obisk Spidermana, razne delavnice in dva obroka.

Naj bo vstop v novo leto 2022 vesel in kar se da prijeten – s Qcentrom Ptuj!