Sproščeno in ugodno – v Qcentru Ptuj

Sproščeno in ugodno – v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru na Puhovi, je poletna ponudba prilagojena željam in potrebam vseh, ki želite uživati v dolgem in vročem poletju.

Vročina še ne bo popustila in če še niste poskrbeli za osvežitev na domačem vrtu, je zdaj pravi čas, da to storite. Zavijte v prodajalno Obi v Qcentru Ptuj in poskrbite za sproščeno poletje.

V Obiju vas namreč čaka bogata izbira bazenov in vsega, kar potrebujete za vzdrževanje le-teh. Pri njih boste našli veliko izbiro zunanjih bazenov in zunanjih prh, vgradne in montažne bazene, pa tudi bazensko tehniko ter vse za nago in čiščenje bazena.

Za tiste, ki ste radi v naravi, je v Obiju na voljo vse za kampiranje –garniture, šotori, zložljivi stoli, napihljive blazine, ležalniki, klini, spalne vreče, svetilke, pa tudi vsi drugi izdelki, ki jih potrebujete za brezskrbno bivanje v naravi.

Brez dobro na domačem vrtu seveda ne gre – pridite v Obi v Qcenter Ptuj in izberite žar, s katerim boste za družino in prijatelje pripravili najboljše dobrote. Izberite žare priznanih blagovnih znamk, kot so Weber, Jamestown-Grill, Napoleon in drugi. Na izbiro imate žare različnih dimenzij, z rešetkami za žar iz kvalitetnih materialov, žare po svoji izbiri pa boste našli tisti, ki radi pečete na vrtu, balkonu ali na poti, saj v Obiju poskrbijo za prav vse. Seveda pa boste pri njih našli vse, kar spada k peki na žaru – oglje, sekance, plinske jeklenke, aluminijaste posodice, pribor za čiščenje, pa tudi prekrivala, ki bodo vaš žar zaščitila v dneh, ko ga ne boste uporabljali.

Poskrbite pa tudi za lep izgled vašega vrta in okolice, saj imajo v Obiju veliko izbiro zunanjih rastlin. V tem času je najbolj priljubljena sivka, ki vas bo očarala z nežno barvo in prepoznavnim vonjem ter pričarala posebno poletno vzdušje.

Izberite pa tudi ročno baterijsko orodje za uporabo na vrtu ali v delavnici. Tudi če izberete več kosov baterijskega orodja, boste lahko za vse uporabljali le eno baterijo.

V Obiju pa v teh dneh poteka tudi odprodaja znižanih sezonskih artiklov. Na prav vsej oddelkih boste našli posebej označene izdelke, katerih cene so tudi do 70 odstotkov nižje.