Sproščena pomlad v Qcentru Ptuj

Sproščena pomlad v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem centru na Ptuju, Qcentru v Puhovi, je v teh dneh veselo, glasno in polno pozitivne pomladne energije.

Minuli konec tedna je ozračje ogrelo veliko praznovanje obletnice Villa Monde, ko so v šotoru pred Qcentrom obiskovalce zabavali Žan Serčič, Dejan Vunjak in Brendijeve barabe ter Tanja Žagar. Najbolj noro praznovanje se bo nadaljevalo tudi ta konec tedna, saj v soboto v šotor prihajajo Jelena Rozga in Modrijani. Čaka nas še en nepozaben večer, zato se nam pridružite pred Qcentrom Ptuj, na najbolj norem praznovanju Villa Monde.

Samo še danes izkoristite odlično ponudbo, saj trgovina Vitapur Qcenter Ptuj zapira svoja vrata zaradi prenove. Cene so zato znižali kar do –75 % na več kot 1.000 izdelkov! Vzglavniki že od 14,90 €, posteljnine Svilanit že od 12,90 €, OUTLET nadvložki že od 25 €, Posoda že od 9,99 € ter poletni hoodie že od 7,49 €. Pohitite in ujemite odlične ponudbe! Samo do 19. 4. 2024 v trgovini Vitapur – Qcenter Ptuj.

Tudi najboljši spanec vas čaka v Vitapurju! Za vas so pripravili odlične ponudbe! Prihranite lahko kar do 40 % na ležišča! Poleg tega pa vam ponujajo še brezplačno dostavo in darilo ob nakupu: vzglavnik Sienna. Vse člane kluba pa med 11. 4. in 25. 4. čaka še DODATNI 10% POPUST na vsa ležišča in nadvložke! Hitro obiščite poslovalnico Vitapurja v Qcentru Ptuj in izkoristite odlične ponudbe! Popolna rešitev za vaš spanec čaka v trgovinah Vitapur!

Za vse, ki si radi privoščite pravo kulinarično razvajanje, pa imamo izvrstno novico – bralci portala Ptujinfo so namreč odločili, da najboljšo pico na Ptuju pripravijo prav v Qcentru – v Pizzeriji in špagetariji Ancona. Namenili so ji kar 86,4 odstotka vseh oddanih glasov. Pridite v Ancono in se prepričajte, zakaj je prav njihova pica najboljša.