Slowatch – pestra izbira ur in modnega nakita

Slowatch – pestra izbira ur in modnega nakita

Qcenter Ptuj je največje nakupovalno središče v Spodnjem Podravju, kjer prav vsak najde nekaj zase.

Takoj ob vstopu v Qcenter vas čaka prodajalna Slowatch z bogato izbiro ur in modnega nakita za različne okuse in vse generacije. Osnovna naloga podjetja je zadovoljstvo njihovih strank. V ta namen nenehno bogatijo ponudbo blagovnih znamk in nadgrajujejo nivo storitev – tako strokovno usposobljenost njihovih svetovalcev kot tudi urarskih mojstrov.

V prodajalni Slowatch v Qcentru na Ptuju najdete ure za vse okuse. Pri njih lahko izbirate med športnimi in elegantnimi urami, posebej priljubljeni so športno-elegantni modeli, vse ure pa krasijo kakovostni kovinski ali usnjeni pasovi. Pomemben dejavnik pri izbiri primerne in ustrezne ure je tudi vodotesnost – za tiste, ki želijo svojo uro uporabljati tudi med kopanjem, plavanjem ali potapljanjem. Med otroškimi urami je na voljo bogata izbira ur znamk S Oliver in Casio.

Mnogi se za nošenje ročnih ur ne odločijo zaradi alergij na nekatere kovine. Tudi zanje imajo rešitev v prodajalni Slowatch v Qcentru na Ptuju, kjer lahko dobite ure in modni nakit znamke Calvin Klein, ki so izdelani iz kirurškega jekla in ne povzročajo alergijskih reakcij.

Seveda si je v hitrem tempu življenja skorajda že nemogoče predstavljati življenje brez pametne ure, ki je povezana s telefonom, obenem pa skozi dan beleži naše aktivnosti.

V prodajalni Slowatch najdete bogato izbiro modnega nakita, predvsem znamk Guess, Swarovski in Morellato. Tudi pri nakitu je za tiste, ki imajo alergijo na kovine, na voljo pestra izbira nakita znamke Calvin Klein iz kirurškega jekla.

Slowatch ponuja tudi možnost spletnega nakupa, saj je prek spleta moč naročiti še druge znamke nakita, ki ga nato prevzamete v trgovini v Qcentru ali pa vas bo izbrano čakalo pri vas doma.

V prodajalni Slowatch vas čakajo ure in nakit za vse okuse ter različnih cenovnih razredov, zato je najbolje pogledati ponudbo, izdelke preizkusiti ter končno izbiro prilagoditi svojemu stilu in potrebam. Na vse izdelke v prodajalni Slowatch nudijo tudi 30-, 50- ali 70-odstotni popust. Slowatcheve prodajalne najdete po vsej Sloveniji – v večini je ponudba enaka v vseh poslovalnicah, vedno pa je izdelek, ki ga morda trenutno v posamezni poslovalnici ni na voljo, mogoče naročiti.

Več informacij o ponudbi v prodajalnah Slowatch najdete na FB in Instragram profilu Slowatch.

Se vidimo v SLOWATCH-U v Qcentru Ptuj v Puhovi!