SKB Banka v Qcentru Ptuj z vami tudi v 2021

SKB Banka v Qcentru Ptuj z vami tudi v 2021

SKB Banka v Qcentru Ptuj z vami tudi v 2021

Pred nekaj dnevi smo končno vstopili v težko pričakovano leto 2021. In kaj hitro smo tudi ugotovili, da se kljub obrnjenemu listu na koledarju stvari niso pretirano spremenile. A tudi ko se bomo iz trenutne situacije vrnili v stare življenjske tirnice, na katere nam spomin počasi že bledi, bomo ugotovili, da okoliščine, na določenih področjih našega življenja, niso pustile sprememb. Ljudje namreč v kriznih situacijah iščemo varnost, zaupanje in domačnost. Pri SKB banki verjamemo, da se prav zaradi tega vedno znova vračate v našo poslovalnico v Qcentru Ptuj na Puhovi in obljubljamo vam, da bomo tudi v prihodnje upravičevali vaše zaupanje.

Poslovalnice SKB Banke lahko v Sloveniji najdete na več kot 50 lokacijah, ena izmed njih je tudi naša poslovalnica v poslopju Qcentra na Ptuju. Ob obisku vam bodo naši profesionalno usposobljeni zaposleni pomagali pri najemanju stanovanjskega ali potrošniškega kredita, investiranju vašega premoženja v donosne sklade, odlogih kreditnih plačil, sklenitvi zavarovanj in paketov za otroke, dijake, študente in odrasle ali pridobivanju kreditne kartice. Na račun pa bodo prišli tudi podjetniki, saj lahko s SKB Banko enostavno uredijo storitve poslovnih financ kot so opremljanje podjetja,  financiranje poslovanja, najem POS-terminala, zavarovanje ključnih oseb v podjetju ter ostale opravke, pomembne za nemoten potek posla. S strokovnimi nasveti, izkušnjami ter široko ponudbo storitev vam želimo pomagati na poti do brezskrbne in varne prihodnosti. 

Ena izmed prednosti ptujske poslovalnice SKB Banke je ravno tudi dostopna lokacija v prostorih Qcentra na Puhovi. Opravljanje bančnih storitev tako več ne prestavlja mukotrpne in čas izgubljajoče obveze, temveč enega izmed postankov ob obisku nakupovalnega centra. Tudi za Qcenter Ptuj bo leto 2021 nekaj posebnega. V prihajajočih mesecih se nam obetajo številne novosti, s katerimi bomo poskusili še dodatno izboljšati in popestriti vašo nakupovalno izkušnjo. 

 

Obiščite nas v poslovalnici SKB Banke v Qcentru Ptuj na Puhovi!