Sinsay – 100% moda, 100% dobre cene

Sinsay – 100% moda, 100% dobre cene

Sinsay – dobra moda, dobre cene

SINSAY je Poljska blagovna znamka, ki od leta 2013 na tržišča po vsem svetu prinaša najnovejše modne trende po najugodnejših cenah. Poleg mode za najstnice, ki ostaja bistven element njegovega DNK-ja, lahko danes v SINSAYu najdete tudi oblačila in dodatke za ženske in moške in otroško kolekcijo, ki jo predstavlja linija izdelkov FOX & BUNNY. SINSAYevo ponudbo dopolnjujejo tudi izbrani dodatki za dom in manjši okrasni pohištveni elementi, ki utrjujejo SINSAYev položaj blagovne znamke za ljudi z aktivnim življenjskim stilom. 

Sinsay na Ptuju

Prva Sinsay trgovina v Sloveniji se je odprla v Kopru, septembra 2019, od konca leta 2020 so njihovi izdelki strankam v Sloveniji na voljo tudi na spletu, 12.3.2021 pa se odpira druga trgovina v Sloveniji in sicer pri nas na Ptuju v nakupovalnem centru Qcenter Ptuj v Puhovi. V trgovini, na skoraj 1300m2 površine bo zagotovo vsakdo našel nekaj zase in za svoje najdražje.

Atraktivne kolekcije za pomlad že na voljo

Za dame izstopa aktivna športna kolekcija GYM HARD. Pričakajte pomlad pripravljene! Z novo SINSAY Gym hard športno kolekcijo boste težko našle izgovor za lenarjenje! Kolekcija združuje šport in glamur. V ospredju sta minimalizem in ikonični slog 90-ih let prejšnjega stoletja.

Barvna paleta zajema črne in sive tone, prašno roza in prašno turkizno barvo. Izdelke poleg uporabnosti odlikuje tudi modnost in sodobnost, ki se kaže v elementih in posebnostih kot so zanimivi izrezi in naramnice, povišani pasovi pri pajkicah, kombiniranje različnih struktur in materialov in potiski na robovih ter elastikah. Kolekcija je idealna tako za aktivno preživljanje popoldneva v dobri družbi, kot tudi za vadbo joge doma. 

V Sinsay-u so pomislili na vse, saj boste poleg oblačil v trgovini našle tudi vse potrebne dodatke za modno in aktivno preživljanje prostega časa.

 

Se kmalu vidimo v Sinsay-u v Qcentru Ptuj v Puhovi!