Sgermobil v Qcentru Ptuj

Sgermobil v Qcentru Ptuj

Sgermobil v Qcentru Ptuj je z vami povezan tudi v teh zapletenih časih.

Vsako novo leto prinaša novoletne zaobljube in cilje, katere pišemo še v zadnjih dnevih starega leta. Tokratno novo leto se je začelo drugače kot smo vajeni in dana situacija nam trenutno onemogoča izpolnitev določenih želja oz. ciljev. Kljub nekoliko drugačnemu začetku, so naši cilji enaki in sicer v celoti zadovoljiti potrebe naših strank na področju mobilne telefonije.

Pri tem se trudimo, da naše poslovalnice delujejo nemoteno. Ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov smo za vas uredili brezstična prevzemna mesta, kjer lahko opravite vse storitve Telekoma Slovenije in izkoristite širok nabor produktov, ki jih nudimo.

Za tiste, ki še ne veste, naše poslovalnice (kar osem jih je) se nahajajo po skoraj vsej Sloveniji. Ena izmed njih se nahaja tudi na Ptuju in sicer v Qcentru na Puhovi ulici.

Ekipa naših prodajnih svetovalcev vam je v teh koronskih časih na voljo preko telefona ali e-pošte za kakršenkoli nasvet ali informacijo. Tako lahko enostavno, na daljavo opravite nakup aparata s sklenitvijo novega naročniškega razmerja ali podaljšanjem že obstoječega.

Pri tem vam naši strokovni svetovalci pomagajo izbrati najbolj ustrezen paket ter aparat, ki bo zadovoljil vsem vašim željam. Hkrati pa izberete tudi ustrezno zaščitno opremo, da bo vaš nov telefon ostal zaščiten in vam bo dolgo služil.

Veliko nas je primoranih opravljati svoje delo od doma, zato verjamemo, da vam lahko ponudimo najboljše rešitve glede hitrosti interneta v izbranih paketih NEO in NEO SVET, da bo vaš delovnik od doma potekal gladko in brez zatikanja.

Za naše stranke smo tudi v teh časih poskrbeli nemoteno plačilo položnic Telekoma Slovenije brez provizije. Plačevanje vam omogoča brezstični plačilni avtomat pred našo poslovalnico.

Bodite prvi z najnovejšim aparatom, prvi z najhitrejšim internetom in predvsem, bodite v prvem omrežju Slovenije.

Trudimo se ohranjati trdno zaupanje naših strank, zato smo vam z veseljem v poslovalnici Qcentra Ptuj na voljo tudi ob teh nepredvidljivih časih.

Ostanimo povezani!