Samba – plesna šola za vse generacije

Samba – plesna šola za vse generacije

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju poskrbijo tudi za vse, ki se želite sprostiti ob plesu. Pod njihovo streho ima namreč svoje prostore Plesna šola Samba – plesna šola za začetnike, tiste, ki želijo plesno znanje obnoviti ali nadgraditi in tekmovalce – za vse, ki jih povezuje veselje do plesa.

Plesna šola Samba ponuja ogromno – tečaj hip-hopa, zumbakids, jazz balet, latinomix ter mnogo več. Je tudi organizatorka državnega prvenstva v standardnih plesih ter vsako leto organizira plesno produkcijo z nastopi vseh plesnih skupin in plesalcev plesne šole Samba.
Osnovnošolci lahko izbirajo med latinomix in hip hop skupinami. Hip hop je na urniku vsak torek in četrtek od 16.30 dalje. Tečaj hip hopa je namenjen otrokom in mladini, kjer dajejo poudarek na socialnem razvoju plesalca, saj se le tako naučijo prilagajanja ter samodiscipline.
Plesna šola Samba ima v latinskoameriških plesih kar 45 naslovov državnih prvakov in si želijo, da bi se ples v paru razvil tudi na Ptuju. Fante in dekleta vabijo, da se jim pridružite v ponedeljek ob 18. uri. Plesna šola otrokom ponuja pestro izbiro tečajev, med njimi tudi zumbakids. Program je namenjen otrokom od 3. do 6. leta starosti, ki se s plesom šele spoznavajo. Otroke učijo gibanja po prostoru, spodbujajo sodelovanje z drugimi otroki v skupini ter poudarjajo pomembnost govorice telesa z učenjem izrazov.
Vodja plesne šole Samba je Natalija Banovič, ki je na plesnem področju aktivna že več kot 20 let. V svoji plesni karieri je zmagala na vseh večjih tekmovanjih in postala osemkrat državna prvakinja in svetovna prvakinja v latinskoameriških in standardnih plesih. Plesna šola Samba ponuja pestro izbiro tečajev, kjer se za vsakega najde primerna plesna skupina. Novi program, ki ga ponujajo, je jazz balet, ki pooseblja eleganco, popolno plesno tehniko, milino ter gracioznost. Baletna tehnika pripomore k pridobivanju na moči in agilnosti, k boljšemu razumevanju in spoznavanju telesa ter k večji kontroli telesa. Vabljeni starši, dedki, babice, da vpišete svoje najmlajše v eno izmed najbolj priznanih plesnih šol v Sloveniji!
V svojem plesnem repertoarju ponujajo tudi program za odrasle – družabni plesi, latino solo in salsa v paru. Družabni plesi potekajo vsak petek ob 18.45 ali 20.00. Latino solo je namenjen damam, vsak ponedeljek ob 19. uri. Vsi ostali plesalci v paru pa se jim lahko pridružite na tečaju salse v paru vsak ponedeljek ob 20. uri. Če se otroci, mladi ali odrasli želite preizkusiti v nečem novem in zabavnem, vljudno vabljeni, da se pridružite plesni šoli Samba. Dobrodošli so vsi, ki si želijo plesati za sprostitev ali pa bi se radi naučili novih plesnih korakov in koreografij.
Ne pozabite pa na posebno akcijo, ki poteka v prodajalni PittaRosso – VSE MORA VEN! PittaRosso se seli na novo lokacijo, zato praznijo police. Več kot polovica artiklov, ki jih najdete v trgovini, je na voljo po res nizkih cenah, saj jih dobite že od 3 do 15 evrov. Akcija velja do sobote 30. septembra 2023, ko PittaRosso zapira svoja vrata in se seli na novo lokacijo – še zmeraj ostaja v Qcentru Ptuj, kjer bodo tudi v bodoče skrbeli za vašo modno in udobno obutev.