S Qcentrom na morje

S Qcentrom na morje

V vročih poletnih dneh bo obisk Qcentra, največjega nakupovalnega središča na Ptuju, poskrbel za vse, kar potrebujete za odhod na počitnice ali poležavanje na domači terasi. V Qcentru Ptuj boste dobili vse na enem mestu – od natikačev do letalskih kart in vse vmes.

Če še ne veste, kam se odpraviti na nepozaben oddih, vam bodo pri iskanju najboljše destinacije z veseljem pomagali v Turistični agenciji Playa, kjer imajo rešitve za prav vse vaše dopustniške želje.

V prodajalni Sinsay najdete vse, kar potrebujete za modno in brezskrbno poletje – lahkotna in pisana oblačila za pohajkovanje po mestnih ulicah ali večerni sprehod ob morju. Izbirate lahko med različnimi modeli kopalk za celo družino in različne postave, ob tem pa boste pred odhodom na morje pri njih našli še vse, kar bo polepšalo poležavanje na plaži. Tudi svoje malčke pripravite na počitnice s Sinsayevo kolekcijo poletnih oblačil! Odkrijte lahka, zračna in barvita oblačila, v katerih bo dojenčku v toplih dneh udobno.

V prodajalni Sportsdirect bodo poskrbeli za vse športne navdušence – pri njih po ugodnih cenah dobite vse za vroče poletje in številne športne aktivnosti, ki vam bodo krajšale poletne dni – od športnih oblačil do obutve in opreme.

V trgovini Mana dobite oblačila za vso družino, navdušil pa vas bo širok izbor otroških oblačil, za še bolj udobne in brezskrbne poletne dni.

V prodajalni NKD je vse v znamenju poletja, sonca in zabave. Pri njih najdete vse za popolno vodno zabavo z vašimi malčki – kapice, klobučke, ki bodo malčke ščitili pred močnimi sončnimi žarki, pa seveda igračke in pripomočki, s katerimi bodo uživali v morskih radostih. Pred odhodom na morje pa obiščite še Tuš drogerijo in poskrbite tudi za dobro zaščito kože pred sončnimi žarki. Pri njih najdete tudi izdelke, s katerimi boste svojo kožo negovali po sončenju, šampone in regeneratorje za lase, pa seveda vso kozmetiko in pripomočke za brezhiben poletni videz.

Nikakor pa ne pozabite na osvežilne dobrote – tiste, ki jih boste vzeli s seboj na dopust, ter tiste, s katerimi se boste osvežili ob domačem bazenu. Obiščite Tuš supermarket Puhova v Qcentru in si priskrbite okusno hrano, prigrizke in številne osvežilne pijače, s katerimi bodo vroči dopustniški dnevi še lepši.