Romantično valentinovo v Qcentru Ptuj

Romantično valentinovo v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru v Puhovi – je že vse v znamenju praznika zaljubljenih. Za romantično valentinovo so poskrbeli s privlačno nagradno igro, v kateri boste lahko svojim ljubljenim damam ali gospodom prislužili lepe nagrade. Za privlačne valentinove košarice v vrednosti po 40 evrov sta poskrbela največji slovenski trgovec Tuš in Drogerija Tuš.

Za sodelovanje v nagradni igri je treba na Facebook strani Qcentra Ptuj poiskati objavo Valentinove nagradne igre, jo deliti in všečkati. V komentarju označite svojo najdražjo osebo, ki bi ji namenili nagrado. Ženske lahko svojim moškim prislužite pet košaric največjega slovenskega trgovca Tuš, v katerih bodo izbrane slovenske dobrote. Za moške so pri Tušu izbrali vrhunske izdelke po recepturi Ane Roš – široke rezance z brinovimi jagodami, hrustljave pirine kruhke, granolo z bučnimi semeni, hrustljavo karamelizirano pokovko, omako s paradižnikom, omako za natrgano svinjino, pa tudi sadna namaza iz slovenskih borovnic s kandiranimi limonami ter iz slovenske hruške. V košarici so še kombucha – hruška z ajdo in pehtranom, à la kuhanček ter sadno pivo gose z višnjami. Moški boste svojim damam lahko prislužili pet košaric Drogerije Tuš, v katerih so kondomi, lubrikant in vibrator.

Nagradna igra bo na Facebook profilu Qcentra Ptuj potekala od 4. do 20. februarja 2022 – takrat bo tudi potekalo žrebanje nagrajencev.

Naj bo letošnje valentinovo še posebej romantično – s Qcentrom Ptuj.