Razprodaje v Qcentru Ptuj

Razprodaje v Qcentru Ptuj

Januarski dnevi so kot nalašč za obisk največjega nakupovalnega središča na Ptuju – Qcentra na Puhovi.

Vsi, ki iščete najboljše izdelke po izjemno ugodnih cenah, jih boste našli prav v prodajalnah Qcentra, kjer potekajo velike razprodaje. Do konca meseca januarja pa lahko na facebook strani Qcentra Ptuj sodelujete tudi v nagradni igri.
V trgovinah MANA ne spreglejte sezonskih popustov! Izkoristite do 40 % popusta na oblačila in modne dodatke jesen–zima za vso družino.
V Trgovini Sinsay pravijo, da vam malo nakupovanja ne bo škodilo, zato so pripravili noro znižanje – cene so pri njih nižje do kar 60 odstotkov.
Obutev za udoben korak in športne aktivnosti boste našli v prodajalni Tomas sport – cene so izjemno ugodne. Tudi v Sports directu vas na policah in obešalnikih čakajo športna oblačila in oprema za aktivne zimske in tudi pomladne dni.
V Bags and more so pripravili popust na torbice – cene so nižje od 50 pa vse do 70 odstotkov. Akcija velja do konca januarja oziroma do razprodaje zalog.
Zavijte še v prodajalne Gamp, KIK, NKD ali Pepco – tudi tam boste našli vse, kar potrebujete za svoj modni stil in udobno počutje, po izjemno ugodnih cenah.
Tudi v prodajalni Vitapur izkoristite ugodnosti velikih sezonskih popustov in izbirajte med več kot 200 izdelki, po najugodnejših cenah – popusti do -60% ti zagotavljajo najugodnejši nakup.
Po nakupovanju pa poskrbite še za lačne želodčke. Zakaj bi se ukvarjali z nabavo sestavin ter dolgotrajnim kuhanjem golaža ali pasulja – enostavno se ustavite v okrepčevalnici Na žlico pri Qcentru Ptuj ter si privoščite najboljše dobrote na žlico, ki dišijo po domačem in vas spomnijo na dobrote naših mam in babic. Privoščite si lahko kraljevi pasulj, gurmanske vampe, pravi domači golaž, kranjske klobase in novost – prave sarajevske čevapčiče. Lahko jih pojeste tam ali jih odnesete domov ter jih pogrejete tudi naslednji dan. Po dobrote na žlico lahko pridete tudi s svojo embalažo, v okrepčevalnici Na žlico pa še zmeraj nudijo tudi najboljši domači šmorn.