Razigrano počitniško in pomladno razpoloženje v Qcentru Ptuj

Razigrano počitniško in pomladno razpoloženje v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi ulici, je vse v znamenju predpočitniškega razpoloženja.

V ArbadaParku imajo novo igralo – plezalno steno VBO. VBO-jevci skrbijo za čiste zobke, ArbadaPark pa za fizično aktivnost ter zdrav duh v zdravem telesu! Da bo vstop v počitnice res v stilu, se nam pridružite na krasnem dogodku, kjer ne bo manjkalo aktivnosti, presenečenj in praktičnih nagrad. Da bo še bolj pestro, pa nas bodo obiskali maskota VEBEON, PERO MATIČ ter Tina in Matjaž – ARBADAKARBA. Z vami bodo to soboto, 24. februarja, od 10. ure dopoldne pa vse do večernih ur.

Nič ne dvigne ženskega stajlinga bolj kot premišljeno izbrana modna torbica. V prodajalni Bags&More/Office&More v teh dneh potekajo dnevi popustov na torbice in razvajanje z odličnimi prihranki. Cene vseh že znižanih ženskih torbic in modnih nahrbtnikov so še dodatno znižali za 20 %, kar vam zagotavlja brezskrbno nakupovanje, ki vam ne bo opustošilo denarnice. Popust velja na vse znamke, tudi priznane in priljubljene Liu Jo, Guess, Valentino, Desigual, L.Credi in velja od 19. 2. do 3. 3. 2024 na artikle, znižane do –60 %. Dodatni popust se obračuna na blagajni ob nakupu nad 20 €. Ker so šolske počitnice pred vrati, se marsikdo odpravlja na krajši izlet ali daljše potovanje, smučanje ali obisk toplih krajev. In kaj je obvezna oprema, ko načrtujemo počitnice? Dobra potovalna oprema! Ta mesec v galanteriji Bags&More / papirnici Office&More izkoristite odličen popust na potovalne torbe in dodatke Reisenthel, cene so znižane za 20 %, izbrana ponudba pa kar do – 50 %. Prepričali vas bodo izjemna kakovost, vzdržljivost in pestra izbira barv in potiskov. Akcija velja od 1. 2. do 29. 2. 2024 ob nakupu nad 20 €.

Počitnice so pred vrati in za brezskrbne športne aktivnosti se oglasite v prodajalni Intersport v Qcentru Ptuj. Tam boste našli kakovostno obutev, oblačila in pripomočke, s katerimi bodo počitniške športne radosti še prijetnejše. Pomladni veter pa je v Intersport prinesel prve novosti Adidas, Nike, Puma, Hoka in Brooks. Če načrtujete, da boste odslej redni uporabniki fitnesa, pa v Intersportu dobite vse, kar potrebujete za prijetno vadbo – udobna športna oblačila iz zračnih, hitro sušečih materialov, udobne športne copate, ki ponujajo dobro podporo stopalom in gležnjem, bidone in plastenke za vodo, saj je pomembno, da med treningom ostanete hidrirani, mehke brisače iz mikrovlaken, ki se hitro sušijo, ter torbe in nahrbtnike, ki bodo nudili dovolj prostora za shranjevanje oblačil, čevljev, vode, športnih prigrizkov, toaletnih pripomočkov in dodatne fitnes opreme.

Privoščite si sprehod po nakupovalnih ulicah Qcentra Ptuj in uživajte v sproščenem počitniškem vzdušju.