Qcenter Ptuj – pripravljen na poletje

Qcenter Ptuj – pripravljen na poletje

Največje nakupovalno središče na Ptuju, Qcenter v Puhovi ulici, je v teh dneh še obogatilo svojo ponudbo. Vrata je namreč odprla Pandora – priljubljena prodajalna vrhunskega nakita, ki nobene dame ne bo pustil ravnodušne.

Nakit Pandoravelja za visokokakovostne, sodobne in izvirne dodatke po dostopni ceni. Že prve dni delovanja prodajalne v Qcentru Ptuj je navdušil, saj je bil obisk odličen, kar samo še potrjuje dejstvo, da gre za nakit, ki je med strankami izjemno priljubljen.

V njihovi prodajalni v Qcentru lahko kupite obeske in zapestnice, prstane, verižice, uhane, zbirke Pandora, pa tudi obeske za ključe in torbice ter darila za prijateljice. Nakit iz Pandore lahko predstavlja simbol ljubezni in prijateljstva, spomin na prelepe dogodke ali izjemno darilo za vsako priložnost. Odslej vas bodo krasili zapestnice, obeski, uhani ali ogrlice, ki bodo točno takšni, kot si želite. Izdelke Pandora odlikujejo čudoviti in trpežni materiali, pa seveda številne privlačne izvedbe, ki bodo vašemu videzu dale še bolj osebno noto. Posebnost nakita Pandora pa je vsekakor njegova dodana zbirateljska vrednost, še posebej to velja za zapestnice in obeske, ki jih lahko dopolnjujete še vrsto let, saj lahko na posamezno zapestnico Pandora namestite veliko majhnih obeskov in tako ustvarite nakit, katerega vrednost se bo z vsakim dodatnim obeskom povečala in sčasoma postala neprecenljiva. Naj nakit iz prodajalne Pandora v Qcentru Ptuj postane simbol ljubezni in prijateljstva, naj bo obesek ali koralda na zapestnici Pandora spomin na katerega od pomembnih življenjskih dogodkov. Se vidimo v prodajalni Pandora v Qcentru Ptuj.

Oglasite pa se tudi v prodajalni PittaRosso, kjer so pripravljeni na poletne radosti. Mi gremo na morje se v teh dneh glasi njihov slogan, kar pomeni, da so na police postavili bogato ponudbo obutve za vroče poletne dni in morske radosti. Ponujajo udobne sandale z mehko podlogo, ženske sandale s peto ali bleščicami, pa tudi modne natikače. Tudi za najmlajše je ponudba izjemno pestra in bogata – izberite sandale z rožicami ali zaprte sandale, da bo korak vaših malčkov karseda udoben. Na morju seveda ne gre brez mehkih japonk, tisti, ki so vam tudi na morju pri srcu športne aktivnosti, pa boste v PittaRossu lahko izbrali modne superge. Poiščite pa tudi letak trgovine PittaRosso in unovčite kupončka, ki ju najdete na zadnji strani. Naj bodo morske dogodivščine nepozabne – v obutvi iz trgovine PittaRosso v Qcentru Ptuj.