Qcenter Ptuj in jesen, polna dobrot

Qcenter Ptuj in jesen, polna dobrot

Ta jesen je v največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru na Puhovi res posebna. Polna je kulinaričnih dobrot, druženja in priložnosti za ugodne nakupe.

Bags – Office & More v Qcentru Ptuj nudi vrhunske popuste zaradi prenove asortimenta. Do 15. novembra vam ponujajo najmanj 30 odstotkov nižje cene ob nakupu katerihkoli dveh izdelkov. Izkoristite izjemne ugodnosti: torbice, modni nahrbtniki: do –70 %, kovčki in potovalni program: do –50 %, šolske torbe in nahrbtniki: –30 do –70 %, šolske potrebščine: do –30 %, darilni program (igrače, bidoni, kozmetika, skodelice, sveče …): –30 %, potovalne torbe –40 %, nogavice: do –60 % in še mnogo drugega po nizkih cenah! Prijazno vabljeni k nakupu z največ prihranki. Popust velja ob nakupu dveh ali več izdelkov do 15. 11. 2023 oz. do odprodaje zalog v poslovalnici Bags – Office & More Qcenter Ptuj. Popusti ne veljajo na artikle, označene z mega ceno.

Sladice se nihče ne brani, še posebej, če si jo lahko privoščimo v različnih okusih. Prav to – slastne kurtoše s polnilom in posipi po vaših željah in okusih si lahko privoščite v Qcentru Ptuj. Teknili bodo ob vseh priložnostih: za malico, prigrizek ali razvajanje po napornem dnevu – kurtoš je vedno prava izbira! V Qcentru postavljamo zdravje na prvo mesto. Zato si pri nas lahko priskrbite pravo dozo vitaminov, ki vas bodo v jesenskih dneh branili pred virusi. Privoščite si mandarine iz doline reke Neretve, fige, granatna jabolka in česen, kmalu pa tudi klementine, pomaranče in limone – seveda je vse domače!

V četrtek, 9. novembra, pa bo največje nakupovalno središče na Ptuju že povsem v znamenju martinovega, saj bo nakupovalne ulice zavzela Martinova tržnica. Pridružite se nam med 9. in 16.30 ter uživajte v žlahtni kapljici priznanih vinarjev iz naše okolice. Z njimi boste lahko poklepetali, izmenjali izkušnje in se med stojnicami sprehodili s kozarcem najboljših vin iz njihovih kleti. Pridružite se nam!