Qcenter na Ptuju je znova prevzela izjemna energija

Qcenter na Ptuju je znova prevzela izjemna energija

Zadnji oktobrski vikend je v največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi, pričaral prav posebno doživetje, prinesel izjemna doživetja in neprecenljive informacije vsem mamicam, bodočim mamicam, očkom in vsem, ki z veseljem poskrbijo za udobje in dobro počutje malčkov. Nakupovalne ulice je zavzel nosečniško-otroški showroom s številnimi ponudniki nosečniško-otroških izdelkov in storitev.

Na voljo je bila cela vrsta izjemnih ročno izdelanih otroških oblačil, lesenih igrač, mejnikov starosti, pa seveda najbolj cool otroška oblačila, kape, rokavice, rutice in še veliko več. Moderni dizajni, udobni materiali in unikatni dodatki so navdušili obiskovalce, ki so spoznali tudi sete za hranjenje, grizala ter igračke iz bambusa ali silikona. Poleg tega so obiskovalci imeli tudi možnost poklepetati s številnimi strokovnjaki, ki so z veseljem delili svoje znanje in izkušnje.

Predstavil se je tudi Q Beauty Institute – prvi lepotni salon v Sloveniji, kjer ponujajo prav posebno storitev razvajanja za bodoče mamice – nego nosečniškega trebuščka. Tudi o tem so na nosečniško-otroškem showroomu z veseljem poklepetali in storitev podrobneje predstavili.

Za piko na i je potekala še velika nagradna igra za vse obiskovalce s praktičnimi nagradami vseh ponudnikov. Podelili smo za več sto evrov nagrad – Qcentrovih bonov, neg nosečniških trebuščkov v Q Beauty institute ter toplih napitkov iz Glamur Bara in Tajkun bara.

Nosečniško-otroški showroom je navdušil vse – ponudnike in obiskovalce. Oboji so dan zaključili polni lepih vtisov, novih znanj in poznanstev, predvsem pa z obilico pozitivne energije, ki je cel dan prevevala nakupovalne ulice Qcentra Ptuj.

V ArbadaParku pa so v preteklih dneh poskrbeli za najbolj živahna čarovniška druženja. Njihova Halloween zabava je bila prav posebna – otrokom prijazna, torej brez strašljivih likov in prizorov. Prijazne čarovnice so kuhale čarobne napoje in začarale super predstavo, mladi obiskovalci pa so domov odšli polepšani z glitter tatooji in poslikavami na obrazih. Bilo je tako enkratno, da bi lahko imeli Halloween vsak mesec, so se strinjali majhni in veliki obiskovalci.