Pustno veselje v Qcentru Ptuj

Pustno veselje v Qcentru Ptuj

V najbolj norčavem času v največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru v Puhovi najdete vse, kar potrebujete za veselo in nepozabno pustno rajanje.

V ArbadakarbA Party shopu poskrbijo za najlepše in najbolj pisane pustne kostume za vso družino. Pri njih lahko kupite kostume že za dojenčke, pa seveda za otroke od enega leta dalje ter za odrasle. Kostumi za otroke so izjemno lepi in prijetni za nošenje, saj so prilagojeni zahtevam in željam najmlajših. Med drugim boste pri njih našli motive, kot so Baby Shark, samoroge, volkce in papige, ki so mehki, puhasti in kakovostno izdelani. Malce večji otroci bodo uživali v kostumih dinozavrov in raket, deklice pa bodo v kostumih iz ArbadakarbA Party shopa najlepše princeske in strašne piratke. Izbira kostumov je res pestra, najmlajši lahko izbirajo med številnimi maskami živali, poklicev in risanih junakov.

Posebnost ArbadakarbA Party shopa so tudi družinske maske, v katerih bo blestela cela družina – ena od takšnih je cirkuška maska, v kateri sta starša krotilca levov, otroka pa levček in čarodej.

Vsi pustni kostumi v ArbadakarbA Party shopu vključujejo čisto vse potrebne dodatke, kar pomeni, da ni treba posebej kupovati nobenih dodatnih izdelkov. Pri njih dobite tudi pisane in kakovostne barve za poslikavo obraza, pa tudi klobuke, lasulje, nogavice in priljubljena tutu krilca.

Tudi odrasli bodo na policah ArbadakarbA Party shopa našli šaljive kostume, s katerimi bodo zagotovo izstopali.

Vsi kostumi so zelo udobni in kakovostni, izdelani pri preverjenih proizvajalcih. Tudi cenovno so zelo dostopni, saj cene v večini primerov segajo od dvajset do petdeset evrov.

Naj bo pustni čas norčav, zabaven in pisan – s Qcentrom Ptuj.