Pustno veselje in ugodni nakupi – v Qcentru Ptuj

Pustno veselje in ugodni nakupi – v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru v Puhovi – je ta mesec v znamenju pustnega veselja, mask in druženj, pa tudi pestre ponudbe in ugodnih cen v številnih prodajalnah.

Obiščite Glamur bar v Qcentru Ptuj, kjer kuhajo najboljšo kavo. Privoščite si številne dobrote, ki vas bodo pogrele v hladnih dneh – ob vsaki pijači vam podarijo še kurtoš obroček, da bo dan še slajši.

Že od začetka meseca pa v Glamur baru v Qcentru Ptuj prevladuje veselo pustno vzdušje. Pred vsemi dogodki v karnevalski dvorani namreč v Glamur baru pripravljajo pustni pre-party, ogrevanje pred veselim rajanjem maškar, v okviru katerega je še zmeraj vsaka tretja runda gratis.

Najlepše in najbolj pisane pustne kostume za vso družino boste dobili v ArbadakarbA Party shopu. Pri njih lahko kupite kostume že za dojenčke, pa seveda za otroke od enega leta dalje ter za odrasle. Kostumi za otroke so prilagojeni zahtevam in željam najmlajših, so mehki, puhasti in kakovostno izdelani. Vsi pustni kostumi v ArbadakarbA Party shopu vključujejo čisto vse potrebne dodatke, kar pomeni, da ni treba posebej kupovati nobenih dodatnih izdelkov. Pri njih dobite tudi pisane in kakovostne barve za poslikavo obraza, pa tudi klobuke, lasulje, nogavice in priljubljena tutu krilca.

V prodajalni Pittarosso so prodajne police založene z modnimi in udobnimi čevlji za vsak dan in vsako priložnost. V trgovino je že prispela nova trendi kolekcija, ki narekuje modo te pomladi – izbirajte med pestro ponudbo vsestranskih in zelo udobnih superg ali pa v pomlad stopite obuti v modne mokasine prefinjenega videza.

Hitro pa poglejte še na Qcentrov Facebook profil – tam namreč poteka nagradna igra prodajalne Vitapur, ki so jo pripravili ob prazniku zaljubljenih – valentinovem. Poiščite objavo nagradne igre, všečkajte Qcentrov in Vitapurjev FB-profil ter v komentar zapišite, kako in s kom nameravate preživeti praznik ljubezni. Izmed sodelujočih bomo 14. februarja izžrebali nekoga, ki bo prejel dekorativno odejo Ana v bež barvi.