Pripravljeni na šolo – s Qcentrom Ptuj

Pripravljeni na šolo – s Qcentrom Ptuj

V največjem nakupovalnem centru na Ptuju, Qcentru na Puhovi, so kljub poletju že pripravljeni na novo šolsko leto.

Vse potrebno za uspešen in brezskrben začetek šolskega leta dobite v galanteriji Bags & More v Qcentru Ptuj, kjer so specializirani za prodajo ženske in moške potovalne galanterije, darilnega programa, pisarniškega in šolskega materiala.

Izbira na njihovih prodajnih policah je res pestra in bogata. V galanteriji Bags & More in papirnici Office & More dobite peresnice, nahrbtnike in torbe, zvezke, flomastre, kemične svinčnike, radirke, škarje, denarnice, stekleničke za vodo, športne torbe, svinčnike, šilčke, etikete za zvezke, barvice in mapice. Očarale vas bodo barvice Jolly z imeni otrok, prispela pa je tudi nova kolekcija znamke Rucksack. Ne pozabite, da ob nakupu šolskih potrebščin nudijo kar 70-odstotni popust, vsak teden pa presenečajo z novimi akcijami.

V novo šolsko leto bo otroke in mlade v papirnici Office & More in na Go2School.com pospremila nova, prav posebna šolska kolekcija Ajkulekšn z Goranom Hrvaćaninom. Njeni hudomušni motivi in izreki jim bodo med poukom prinesli malo zabave in veliko motivacije – postani »skulfluencer« tudi ti! Ob nakupu šolske torbe lahko izbirate med različnimi blagovnimi znamkami in modeli za različne starostne skupine: ABC123, Anekke, Angry Birds, Coocazoo, Dakine in Eastpak.

Na voljo vam je tudi kar 360 modelov peresnic različnih blagovnih znamk, modelov in stilov!

V galanteriji Bags & More in papirnici Office & More pa sprejemajo tudi naročila delovnih zvezkov za osnovne in srednje šole.