Pred nami najbolj dišeč vikend v Qcentru Ptuj

Pred nami najbolj dišeč vikend v Qcentru Ptuj

Jutri nas pred Qcentrom, največjim nakupovalnim središčem na Ptuju, čaka prava kulinarična poslastica, ki prinaša tudi prijetno druženje in zabavo – ob 11. uri se bo namreč začela Golažijada – tekmovanje ekip v kuhanju golaža.

Ekipe, ki jih morajo sestavljati najmanj tri osebe, bodo s seboj prinesle pribor za kuhanje, torej kotel, plin ali drva ter kuhalnice, od organizatorja pa bodo prejeli sestavine – tri kilograme govedine, tri kilograme čebule, olje, zelišča, kruh, liter vina ter liter vode. Meso bo iz Tuševe mesnice v Qcentru Ptuj, kjer slovijo po najboljših izdelkih daleč naokoli.
Kuhanje dišečih in okusnih golažev se bo začelo ob 11. uri, za najboljše po oceni strokovne komisije pripravljajo lepe nagrade – 100, 200 in 300 evrov, zmagovalni recept pa bomo nagradili še z dodatnimi 200 evri Qcentrovih darilnih bonov. Cel dan bo potekala glasbena animacija, ob golažih bodo na voljo tudi najboljši burgerji Time for steak. Ob 18. uri sledi še glasbena poslastica – nastop Mini godbe Pepi Krulet, nato pa zabava pozno v noč.
Zavihtite kuhalnice, skuhajte najboljši golaž in si prislužite lepe nagrade.
V soboto, 21. maja 2022, pa bo dogajanje v nakupovalnih ulicah Qcentra med 10. in 19. uro namenjeno bodočim mamicam, mamicam in malčkom – potekal bo namreč Dan Q: Oh, Baby – nosečniško-otroški sejem izdelkov in storitev z dodatnimi popusti in nagradnimi igrami. Na voljo bo raznolika ponudba izdelkov in storitev za nosečnice, dojenčke in malčke – oblačila, vozički, lesene igrače, didaktični bazenčki, pripomočki za hranjenje, dodatki za sobo, poganjalčki in še veliko več!
Za prav posebno ponudbo pa so poskrbeli v prodajalni PittaRosso, ki ima svojo edino prodajalno v Sloveniji prav v Qcentru na Ptuju in kjer dobite kakovostne izdelke po res ugodnih cenah. V PittaRossu že prehitevajo popuste. Ponujajo namreč izjemne popuste za čevlje iz pomladno-poletne kolekcije, kar pomeni, da se pri njih za ugodno ceno obuje celotna družina. So tudi edini v Spodnjem Podravju, ki prodajajo čevlje priznane znamke GEOX – znane po tem, da so izjemno kakovostno, udobni in noge v njih dihajo.