Praznično obdarovanje

Praznično obdarovanje

Praznično obdarovanje s Qcentrom Ptuj na Puhovi

Letu 2020 se počasi, a zanesljivo, iztekajo še zadnji dnevi in ure. Čeprav je bilo preteklo leto za marsikoga težavno, polno življenjskih izzivov, nepričakovanih preizkušenj ter neizpolnjenih pričakovanj, se nam priložnost, da ga sklenemo na pozitivni noti, še ni izmuznila iz rok. Najlepši način, da to storimo, je, da v prazničnem času svoje bližnje obdarimo s toplino, pozornostjo in darili, ki bodo dvignila njihovo razpoloženje pred novo potjo našega planeta na večnem potovanju okrog Sonca.

Nakupovanje daril pred božičnimi in novoletnimi prazniki je z leti postalo eden izmed priljubljenejših slovenskih ritualov, ki obdobje veselega decembra zaznamuje skoraj v takšni meri kot ostali, tradicionalni običaji prazničnega obdobja. Za razliko od vsakdanjega odhoda po nakupih nas nakupovanje daril za naše prijatelje, sodelavce in sorodnike napolni s posebno energijo, medtem ko razmišljamo o presenečenih reakcijah in iskreni hvaležnosti svojih najbližjih ob prejemu božičnih poklonov. Decembrsko obdarovanje nam ponudi priložnost, da ljudi v svojem najbližjem krogu osrečimo z darili, ki si jih močno in skrito želijo, a si jih sami ne bi privoščili. S tem jim pokažemo, kako pozorni smo na njihova hotenja, ki nam jih v pogovorih skrivaje razkrijejo čez leto.

Seveda tudi v prednovoletnih dneh ne smemo pozabiti, da sproščena družba, poklonjen čas ter prijazna beseda sočloveku na obraz zvabijo iskrenejši nasmeh kot zgolj materialne dobrine. Darila vašim najbližjim naj služijo kot dodatna pozornost, sladkorček, ki bo pri obdarjencu vzbudil prijeten občutek topline. Praznične nakupe, ki bodo razpoloženje vaših prijateljev in sorodnikov še izboljšali, lahko opravite v trgovinah Qcentra na Puhovi. Na prodajnih policah Tuša, Tuš Drogerije, trgovine OBI, Optike Oftalmos, prodajalne parfumov TiAmo, Cvetličarne Sončnica, Pošte Slovenije in trafike 3DVA boste brez težav našli poklone, ki bodo zadostili vsem željam.

V Qcentru Ptuj na Puhovi s pričakovanjem čakamo na vaš obisk