Praznični december v Qcentru Ptuj

Praznični december v Qcentru Ptuj

Z decembrom je največji nakupovalni center na Ptuju, Qcenter v Puhovi ulici, zaživel v najlepših prazničnih barvah. Med lučkami, okraski in dobrotami boste lahko izbrali vse, kar potrebujete za praznično vzdušje v svojem domu.

Za bogato izbiro praznične dekoracije zavijte v Obi, kjer vas čaka največja božična ponudba okraskov in vseh vrst drugih izdelkov v Spodnjem Podravju. Že sam sprehod med okraski bo prava paša za oči, pričakujeta vas bakreno zlata in roza čarovnija, pa tudi lesena pravljica – okrasje z drevescem iz slame. Največjo izbiro božičnih drevesc boste našli prav v Obiju – tam lahko kupite prave zelene jelke, rezane kavkaške jelke, umetne jelke in božična drevesca v loncu. K prazničnemu vzdušju seveda spadajo tudi pisane lučke, ki bodo razsvetlile vaš dom. V Obiju najdete vse vrste lučk za zunanjo in notranjo uporabo.

V Qcentru Ptuj obiščite tudi Ptujski škrnicl, kjer ponudbo zaznamujejo tri besede – slovensko, butično in domače. Prav na tem v Ptujskem škrniclu gradijo svojo zgodbo, pridobivajo zaupanje kupcev, podpirajo lokalne in slovenske pridelovalce, predvsem pa na enem mestu ponujajo bogato paleto domačih izdelkov. Med drugim pri njih dobite domačo prekmursko in haloško gibanico, ptujski lük, različne vrste medu, rezance in prav posebne paketke s Kmetije Čeh. V prazničnem času ne gre brez dišečih in okusnih medenjakov in suhega sadja – oboje dobite v Ptujskem škrniclu v Qcentru Ptuj, kjer ponujajo najboljše domače izdelke in pridelke.