Popolna poletna ponudba v Qcentru Ptuj

Popolna poletna ponudba v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru v Puhovi – vse kipi od poletne ponudbe in popustov. Nakupovalne ulice vabijo, da se sprehodite po njih in izberete vse, kar potrebujete za brezskrbne, sproščene poletne dni.

SEZONSKO ZNIŽANJE V PITTAROSSU: POPUSTI DO –70 % + DODATNIH –20 %

Poletje se je že dodobra razbohotilo in pokazalo letošnje čare. V prodajalni Pittarosso v Qcentru Ptuj smo nanj pripravljeni. Ste vi? So “stari” natikači še vedno dovolj vzdržljivi za vroč obmorski asfalt ali tiste bolj ostre kamenčke? So sandali morda že izgubili barvo ali pa niso več v trendu z modo? Morda blazina pušča? Ne skrbite, za vas imamo pripravljeno dovolj veliko zalogo vse poletne obutve in dodatkov za vroče poletne dni, da si lahko še zadnji trenutek premislite, staro odvržete in pridete po novo, modno in predvsem udobno poletno obutev in dodatke.

To pa še zdaleč ni vse. Začela so se SEZONSKA ZNIŽANJA, zato boste svoj najboljši model dobili ugodneje kot kdajkoli. Ker pa vemo, da je treba obuti še koga v družini, smo vam za večji nakup pripravili še dodatni popust na že tako znižano obutev. Če to ni najlepša novica pred odhodom na dopust.

Za najlepše počitnice pa bodo poskrbeli v turistični agenciji Playa v Qcentru Ptuj. Trenutno so najbolj aktualne all inclusive ponudbe v Egiptu, Turčiji, Tuniziji in Črni gori z direktnimi čarterskimi leti z Brnika. Izjemno privlačni so tudi grški otoki, predvsem Kreta, Rodos, Lefkas in Zakintos, ki so to poletje v Playi prodajni hit. Hrvaška obala je sicer še vedno aktualna, čeprav se letos zaradi visokih cen stranke raje odločajo za počitnice z letalom. Na hrvaški obali so najbolj priljubljeni družinski hotel Quercus – Drvenik, hotel Medena – Trogir, grand hotel View – Brač ter hotel Pinija – Zadar … Zelo zanimive so tudi mobilne hiške, predvsem camping Soline – Biograd na morju ter apartmaji na Pagu, v Umagu, Poreču in Savudriji – predvsem v Savudriji najdete apartmaje po izjemno ugodnih cenah. Najdejo se tudi stranke, ki si želijo poletje preživeti na hladnejšem severu (Skandinavija) in tisti, ki jih v poletnih mesecih vleče v še bolj vroče kraje in tropsko klimo (Bali, Dominikanska republika, Kuba in Mauritius) … Aktualna je tudi slovenska obala, predvsem Koper (družinski hotel Žusterna) in hoteli v Portorožu (najbolj zanimiva Lucija, Bernardin in Ville Park Portorož) ter hotel Salinera v Strunjanu (za starejšo populacijo). Obiščite turistično agencijo Playa v Qcentru Ptuj in se odpravite na nepozabne počitnice.