Ponudba, polna svežine – v Qcentru Ptuj

Ponudba, polna svežine – v Qcentru Ptuj

V aprilu je dogajanje v največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi, pestro, živahno in predvsem zelo zanimivo.

Minuli konec tedna so pred Qcentrom Ptuj prišli na svoj račun predvsem ljubitelji vozil starejšega datuma, saj so lahko občudovali karavano čudovitih ameriških starodobnikov. Številni obiskovalci so bili nad avtomobili navdušeni, saj so si lahko ogledali enkratno vzdrževane in do potankosti urejene jeklene lepotce, ki jih v naših krajih ni moč videti ravno pogosto. Seveda pa so ob tem zavili še v nakupovalne ulice Qcentra, poskrbeli za okrepčilo in osvežitev ter opravili nakup.

Že ta konec tedna pa bo pred Qcentrom veselo, glasno, razposajeno in polno pozitivne energije. V šotoru pred Qcentrom bo namreč potekalo veliko praznovanje obletnice Villa Monde. V soboto bodo obiskovalce razvajali izvrstni glasbeniki: Žan Serčič, Dejan Vunjak in Brendijeve barabe ter Tanja Žagar. Ker pa pravo praznovanje traja več dni, bo dogajanje v šotoru pred Qcentrom tudi prihodnjo soboto, ko bodo za noro zabavo skrbeli Jelena Rozga in Modrijani. Naj bodo sobotni večeri res posebni – bodite del nepozabnega praznovanja, ki ga pred Qcentrom Ptuj pripravlja Villa Monde.

Ob obisku Qcentra Ptuj zavijete še v prodajalno Pandora, kjer bodo za vaš lep izgled poskrbeli z najlepšim nakitom. V teh dneh je prispela nova kolekcija nakita, ki bo popestril pomladne dni vam ali vašim najdražjim, kajti nakit Pandora je lahko izjemno lepo darilo za dame, ki so vam najbolj pri srcu.

Za vse, ki radi potujete, pa velja povabilo v Turistično agencijo Playa, kjer so pripravili pestro ponudbo prvomajskih izletov z zagotovljenimi odhodi – oglejte si gradove Ludvika II. Bavarskega že od 309 evrov dalje, obiščite Krakov, Auschwitz in rudnik Wieliczka že od 329 evrov dalje, obiščite Budimpešto in bisere Madžarske že od 199 evrov ali zlato Prago že od 229 evrov. Več informacij in rezervacije: Turistična agencija Playa, telefon: 02 292 60 04 ali info@agencija-playa.si

Naj vas v cvetoči pomladi razvajajo izjemni dogodki in ponudba Qcentra Ptuj.