Pomladno vzdušje v Qcentru Ptuj

Pomladno vzdušje v Qcentru Ptuj

Nakupovalne ulice Qcentra Ptuj so v teh dneh obogatili pravi lepotci, saj sta na ogled postavljeni dve vozili Kia iz salona Avto Rajh iz Ljutomera – to sta Kia Sportage in Kia Xceed. Kia je sicer v študiji J. D. Power 2022 o zanesljivosti vozil kot prva množična znamka osvojila zmago in s tem potrdila vrhunsko kakovost svojih vozil. Podjetje Avto Rajh sodi med vodilna podjetja na slovenskem avtomobilskem trgu, tako po obsegu poslovanja kot predvsem po visokih kakovostnih standardih, ki jih dosega z vidika tehnologij in človeških virov. Obiščite Qcenter Ptuj in si oglejte dve od njihovih lepotic znamke Kia.

Pomlad v prodajalni PittaRosso zaznamujejo kakovost, eleganca in udobje za uživanje v vaših trenutkih – to je zgodba Pittarosso čevljev za to pomlad.

Na ženskem oddelku vas pričakujejo modne superge, mokasini, salonarji in sandali, za katerimi bi ponorela vsaka ženska. V Pittarossu to dobro vedo, zato ponujajo samo najboljše in najudobnejše modele ženskih čevljev.

Na moškem oddelku se slog izraža skozi obutev, zato pridejo v poštev le izbrani modeli moških čevljev. Ponujajo vam elegantne čevlje in mokasine v različnih barvah in oblikah, da bo vsak izgled udoben in iskriv. Visoke ali nizke superge dajejo pridih izvirnosti in ekstravagance, ne da bi žrtvovali udobje. Idealne so za vsak tip moškega, kombinirate jih lahko tako z elegantnimi hlačami, srajco ali vsakdanjim stilom ter z vašim najljubšim dodatkom.

Kdo je rekel, da so samo odrasli lahko elegantni? Pri Pittarossu nudijo tudi otroško obutev za vsako priložnost. Od elegantnih balerink in čevljev za fante do sandalov in modnih superg za naše najmlajše. Pomembno je, da svojim otrokom od prvih korakov naprej zagotovite ustrezno udobje stopal in zaščito pred udarci. Pri tem pa ni treba zapostaviti trendi videza in mode, ki ju narekuje ta pomlad.

Seveda pa niso pozabili na pomladno prebujanje v naravi ali telovadnici, saj vsi vemo, da vam je mar za vaše telo. Čakajo vas nove Pittarosso spring-summer superge za katerokoli vrsto športa, pri tem pa lahko izkusite udobje in stil, ne da zanemarite svojo najljubšo znamko. Športni copati Pittarosso za vse generacije. Bodite pa pozorni na posebno akcijo. Vsi kupci, ki bodo v aprilu ob nakupu najmanj dveh parov obutve na blagajni povedali geslo POMLADNI PITTAROSSO bodo prejeli 15 % popusta.

Za vse, ki boste v zadnjem trenutku še iskali dobrote za praznično mizo – vabljeni v Supermarket Tuš v Qcenter Ptuj, kjer boste na enem mestu našli vse, kar potrebujete za lepe praznike. Naj vas prepričajo svežina, kakovost ter več kot 70 % izdelkov slovenskega porekla.