Pomladno razvajanje v Qcentru Ptuj

Pomladno razvajanje v Qcentru Ptuj

Največje nakupovalno središče na Ptuju, Qcenter v Puhovi, vabi s svojo bogato ponudbo, kjer bo vsak našel nekaj za svoj okus.
Vsi, ki si radi privoščite nekaj trenutkov za sprostitev, se ustavite v Glamur baru, kjerso v ponudbo dodajali nove osvežilne hišne vode z okusi, pa tudi limonade in kave različnih okusov. Privoščite so koktejle z okusi, ki jih ne najdete nikjer drugje na Ptuju. Da bodo lahko starši v miru popili kavo, je za najmlajše na voljo otroški kotiček, poln igrač in pobarvank, prav njim pa je na voljo tudi posebna otroška ponudba. Lačnim v Glamurju z veseljem postrežejo slastne toaste s tremi različnimi nadevi in sedem različnih pizzet, za ljubitelje sladkega pa imajo v ponudbi okusne tortice, cake pope in lučka tortice.
V Tajkun baru bodo poleg osvežilnih pijač poskrbeli tudi za sladkosnede obiskovalce, saj vam bodo z veseljem postregli slastne vaflje, sladolede, sadne kupe, tortice in koktajle.
Pomlad je idealen čas za barvanje. Pridite v OBI in izberite JUB-ovo barvo leta 2024. Za barvanje izberi lep dan, brez dežja in megle. Če želite biti v koraku s trendi, stene svojega doma pobarvajte z apricot dreams – JUB-ovo barvo leta, ki nas spomni na prefinjenost interjerjev v devetdesetih letih, ko so prevladovale marelične tapete, zavese, preproge in prav take fasade in ko je čas počasneje tekel. Marelična je letos znova na samem vrhu med barvami, najlepše pa je to, da jo lahko kombinirate z drugimi odtenki. Pridite v Obi v Qcentru Ptuj in izberite svojo barvno kombinacijo.Tisti, ki si radi privoščite kakšno potepanje, se lahko odpravite na skupni izlet Radia-Tednika Ptuj in turistične agencije Playa. Od 17. do 19. maja boste uživali na vikend oddihu z odkrivanjem lepot slovenske Obale. Cena samo 205 evrov vključuje avtobusni prevoz po programu, 2 x polpenzion (zajtrk in večerja), voden ogled Pirana (vse glavne znamenitosti), sprehod in raziskovanje čudovitega Mesečevega zaliva (Strunjan), obisk Muzeja solinarstva, obisk mondenega Portoroža, spremstvo, vodenje in organizacijo izleta. Nočitve bodo v hotelu Adria Ankaran 4*. Več informacij in rezervacije: turistična agencija Playa, 02 292 60 04 in info@agencija-playa.si.