Pomlad, polna navdiha – v Qcentru Ptuj

Pomlad, polna navdiha – v Qcentru Ptuj

V Qcentru Ptuj, največjem nakupovalnem središču na Ptuju, so v teh pomladnih dneh polni ustvarjalne energije.

Plesna šola Samba, ki ima svoje prostore prav v Qcentru Ptuj, je v preteklih dneh že tretjič zapored uspešno organizirala državno prvenstvo v standardnih plesih. Potekalo je v športni dvorani v Račah. Nastopili so najboljši slovenski plesalci in plesalke, ki so se potegovali za častni naslov državnega prvaka ali prvakinje. Z uvrstitvijo na prvo mesto imajo namreč zagotovljeno udeležbo na svetovnem prvenstvu. Letos so pripravili tudi novost, ki je v tujini v veljavi že dalj časa – kategorijo U-21, v kateri lahko tekmujejo tekmovalci, stari od 18 do 21 let. Kot pravijo v plesni šoli Samba, je organizacija državnega prvenstva zelo velika odgovornost in ogromen finančni zalogaj. „Priprave na organizacijo in izvedba dogodka vzamejo veliko časa, kar pomeni, da je treba prerazporediti tudi redno delo znotraj plesne šole. Na voljo je treba imeti zadostno število ljudi in hkrati obiskovalcev, da si lahko vsaj delno krijejo stroške. Tako kot marsikateri drug šport tudi ples od plesalcev terja ogromno odrekanj, zahteva veliko mero discipline in trdega dela ter je hkrati velik strošek,“ pojasni lastnica plesne šole Samba Natalija Banovič. Na dan državnega prvenstva so isti dan organizirali še plesno produkcijo z nastopi vseh plesnih skupin in plesalcev plesne šole Samba, kar pomeni, da se je predstavilo približno 250 otrok.

Že razmišljate o prvomajskih počitnicah? Te se bližajo in zdaj je pravi čas, da izberete destinacijo, kjer boste preživeli nekaj sproščujočih dni in si napolnili baterije z nove izzive. Oglasite se v turistični agenciji Playa v Qcentru Ptuj, kjer vam bodo z veseljem predstavili vrsto privlačnih in cenovno ugodnih ponudb – za sanjske prvomajske počitnice, pa tudi za sproščujoč poletni dopust. Pričarajte si sanjski oddih, dopust ali potovanje po odlični ceni. Obiščite turistično agencijo Playa v Qcentru Ptuj – agencijo s plažo ponudb.

Izjemno ponosni pa so v teh dneh tudi v Glamur baru v Qcentru Ptuj. Bralci spletnega portala Ptujinfo so namreč že drugo leto zapored na spletnem glasovanju odločili, da v Glamur baru pripravljajo najboljšo kavo na Ptuju in tja najraje zavijete na dišečo in najokusnejšo kavo, ki vam povrne energijo. Da je kava v Glamur baru najboljša na Ptuju, je s svojimi glasovi potrdilo kar 34,4 odstotka sodelujočih v anketi. Iskrene čestitke in vabljeni, da obiščete Glamur bar ter se prepričate, zakaj je njihova kava tako dobra.