Poletni modni trendi 2024 v NKD v Qcentru Ptuj

Poletni modni trendi 2024 v NKD v Qcentru Ptuj

Za romantične ženske, ki združujejo udobje z elegantnim stilom. V ospredju so naravni materiali in živahni vzorci. NKD predstavlja nasvete, kako jih kombinirati za popoln poletni videz.

Nova poletna modna sezona prinaša obilico svežega romantičnega pridiha. Govorimo o minimalističnih in hkrati zelo ženstvenih oblačilih, ki so najpogosteje izdelana iz naravnih materialov, kot so bombaž, lan ali viskoza, ter okrašena z vzorci vezenja. Skupna rdeča nit letošnje poletne mode so različne čipke, ustvarjene z najrazličnejšimi tehnikami vezenja. Odkrijte torej novo romantiko z bluzo, krilom, mini obleko ali džinsom, okrašenim z vezeno čipko.

Dolga bela obleka je skorajda obvezni del poletne garderobe. Takšna z rokavi, čipkami in telesu prilagajočim se krojem pa je brez težav lahko del pomladnih kombinacij, ko so dnevi še službeno obarvani. Če zraven obujemo nizke sandale, bo delovala elegantno, v kombinaciji s supergami pa mladostno.

Čeprav velja, da dolge obleke ne zahtevajo stiliranja, pa to ne drži v dnevih, ko ni najbolj vroče. Z napačnim kombiniranjem zgornjih delov ali obutve lahko povsem pokvarimo videz obleke. Zato bodimo pozorni na material. Če je obleka lahkotna, je nikakor ne kombiniramo s ”težko” parko. V tem primeru raje izberemo jakno iz jeansa ali pletenine, ki se dolgi obleki zelo lepo podajo.

Lahkotne obleke tudi ne prenesejo debelih platform ali robustnih superg. Sandali s paščki, ozke retro superge ali balerinke so v tem primeru veliko boljša izbira.

Popoln poletni videz zahteva veliko eksperimentiranja z oblačili in kombiniranja različnih materialov in vzorcev. Bodite pogumni pri mešanju tekstur in stilov, saj je prav v tem čar letošnjih poletnih trendov 2024. Naj bo izbira vaše poletne garderobe odraz vaše osebnosti in udobja, ki ga potrebujete v vročih poletnih dneh. Obiščite prodajalno NKD v Qcentru Ptuj in zasijte v popolnem poletnem videzu.

5206494