Poletje je tu – tudi v Qcentru Ptuj

Poletje je tu – tudi v Qcentru Ptuj

Največji nakupovalni center na Ptuju, Qcenter na Puhovi, je v minulih dneh gostil najboljše mlade pevske talente. V polfinalu osme sezone projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo so nastopili osnovnošolci, ki so si vstopnice za polfinale priborili na nastopih v studiu Radia Ptuj. Qcenter se je izkazal kot odličen gostitelj, otroci so se na odru super počutili, prav tako tudi njihovi starši in drugi spremljevalci, ki so uživali ob petju prijetnih slovenskih melodij.

V prodajalni Sinsay boste našli vse, kar potrebujete za modno in brezskrbno poletje: lahkotna in pisana oblačila za pohajkovanje po mestnih ulicah ali večerni sprehod ob morju. V Sinsayu lahko izbirate med različnimi modeli kopalk za vso družino in različne postave, ob tem pa boste pred odhodom na morje pri njih našli še vse, kar bo polepšalo poležavanje na plaži. Medsezonska znižanja prinašajo tudi izjemno ugodne cene.

V prodajalni Pittarosso bodo poskrbeli za najbolj udobno obutev za vse generacije. Želja po svobodi in lahkotnosti se odraža tudi pri izbiri najprimernejše obutve za otroke. Otroški sandali so na voljo v najrazličnejših modelih in stilih, od športnih za najbolj aktivne do lažjih in bolj modnih za otroke z uglajenim okusom. V Pittarossu boste našli številne modele otroških sandalov po zelo ugodnih cenah, vendar z vedno zagotovljeno kakovostjo.

Na ženskem oddelku se vam bo odprl neskončen svet sandalov, ki so simbol ženstvenosti. Sandali s petami, trakovi ali z elastičnimi trakovi vas bodo spremljali ob ekskluzivnih večerih, pa tudi ob dolgih poletnih popoldnevih. Premorejo vse: od najenostavnejših in najbolj udobnih z vstavljenim mehkim vložkom, osnovnimi linijami in materiali do najbolj dragocenih in prefinjenih, kot so sandali z biserčki, zakovicami in okrasnimi verižicami.

Tudi moški sandali so v poletni sezoni zaradi svojega udobja in svežine nepogrešljivi. Izbirate lahko med natikači, japonkami in sandali iz usnja, eko usnja ali sintetičnega usnja. Sandali z zaponkami bodo primerni za urban mestni korak, zeleno luč domišljiji na morju ali na počitnicah pa nudijo sandali, katerih geslo je »mehkoba«. Ne pozabite na razprodaje, ki v prodajalni PittaRosso prinašajo tudi do 50 odstotkov nižje cene.