Po plesno znanje v Qcenter Ptuj

Po plesno znanje v Qcenter Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, v Qcentru na Puhovi, bo tudi v novem šolskem letu odmevala plesna glasba, saj bodo v plesni šoli Samba znova nudili pestre in zanimive tečaje.

Zumbakidsje namenjen otrokom od 4. do 6. leta, ki ples šele spoznavajo. Na tečaju dajejo poudarek na izboljšanju otrokove motorike ter spoznavanju plesnega ritma. Začetni standardni in latinskoameriški plesi za pare in soliste so namenjeni otrokom od 6. leta dalje, tečaj nadaljevalnih standardnih in latinskoameriških plesov je za vse plesalce, ki so že seznanjeni s plesom ter že vrsto let trenirajo in se udeležujejo plesnih tekmovanj. V plesni šoli Samba se lahko pohvalijo s kar 40 naslovi državnih prvakov. Breakdance tečaj je namenjen osnovnošolskim otrokom, ki želijo preizkusiti nekaj novega in izredno zabavnega, tečaj hiphopa pa otrokom in mladini, vsem, ki radi sledijo plesnim trendom in sodobni glasbi. Odraslim v plesni šoli Samba ponujajo tečaje družabnih plesov, na katerih se udeleženci naučijo dvajset različnih plesov, ter tečaja salsa v paru ter salsa solo za ženske. Poskrbijo tudi za tiste, ki bi radi plesali v paru, pa nimajo plesnega partnerja. Na voljo so individualne ure za pare, ki želijo še več plesnega znanja, za otroke, ki si želijo dosegati odlične rezultate na tekmovanjih, ter za bodoče mladoporočence.

Njihov slogan je »za vse generacije«, kar pomeni, da pri njih najdete plesne tečaje za vso družino, od vrtčevskih otrok do tistih malo starejših. Plesna šola Samba je namenjena začetnikom, tistim, ki želijo svoje plesno znanje obnoviti ali nadgraditi, in seveda tekmovalcem – vsem, ki jih veseli ples.

Zakaj se odločiti za plesno šolo Samba? Odgovor je preprost. Ker imajo ugodne cene in strokoven kader, ki skrbi za poučevanje plesnih korakov; ker so vključeni v Plesno zvezo Slovenije in tako svojim tekmovalcem omogočajo vključitev v tekmovalni plesni sistem, v katerem dosegajo odlične rezultate tako doma kot v tujini. Ne odlašajte in se prijavite na: info@plesnasola-samba.si; vse informacije najdete na spletni strani: www.plesnasola-samba.si ter na Facebooku in Instagramu.