Po modna in udobna oblačila za šolo v Qcenter Ptuj

Po modna in udobna oblačila za šolo v Qcenter Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru na Puhovi, so poskrbeli, da boste pravočasno kupili vsa oblačila, ki jih otroci potrebujejo pred začetkom novega šolskega leta.

V prodajalni KIK boste našli modna in udobna oblačila iz jesenske kolekcije, tudi s priljubljenimi licenčnimi motivi, ki jih otroci naravnost obožujejo: Tačke na patrulji, Spiderman, Miki Miška in Ledeno kraljestvo. Na voljo so udobne dekliške pajkice, otroško spodnje perilo do velikosti 164, pri njih pa dobite tudi dekliške modrčke in otroške nogavice. Na njihovih prodajnih policah so že softshell jakne, čevlji in športni copati, pa tudi nahrbtniki. V KIK-u pa seveda dobite tudi šolske materiale in vse za ustvarjanje.

Pepco bo s pestro paleto oblačil za deklice in dečke poskrbel za udobno počutje v šolskih klopeh. Pri njih dobite mehke in udobne trenirke, pisane majčke, spodnje perilo in brezrokavnike. Podoba Miki Miške in modna oblačila z motivi Marvel ali Jurassic World bodo otrokom nudili dobro počutje, ki ga bodo dopolnili še udobni čevlji za vsak dan. V Pepcu vas čaka tudi pester izbor različnih potrebščin za šolo.

V trgovini Mana so že pripravljeni na jesen. Na njihovih policah so že jesenska oblačila z dolgimi rokavi. Za deklice imajo pestro izbiro majčk, legic in udobnih trenirk, pa tudi za fante je ponudba zelo raznolika, saj boste pri njih našli trenirke, majčke in zadnje čase zelo priljubljene ‘kapucarje’. Za sproščeno počutje bo poskrbelo mehko spodnje perilo, v Mani pa imajo tudi veliko izbiro pižam in nogavic.

Tudi v prodajalni Sinsay je že vse nared za začetek šole. Poleg šolske galanterije – peresnic, nahrbtnikov in pisal – imajo police bogato založene z oblačili, ki jih bodo otroci z veseljem nosili v šolo. Pri njih že lahko kupite debelejše puloverje, deklice bodo navdušene nad kolekcijo Back to School, fantje pa bodo videz učenjakov dopolnili s srajčkami in brezrokavniki videza Academy. Za udoben korak v Sinsayu poskrbijo še s športnimi čevlji in supergami.

Naj otroci v novo šolsko leto vstopijo v udobnih in modnih oblačilih iz prodajaln Qcentra Ptuj.

Mana
Pepco
Sinsay