Po dopust ali pustno opravo – v Qcenter Ptuj

Po dopust ali pustno opravo – v Qcenter Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi uliciu, v teh dneh nekaj zase najdete vsi, ki razmišljate o norem pustnem vikendu, pa tudi tisti, ki načrtujete sproščujoče počitnice.

V Turistični agenciji Playa se lahko na morje odpravite po res ugodnih cenah, saj so popuste podaljšali do konca februarja. Če obožujete dolge peščene plaže, palme in 365 sončnih ter vročih dni v letu, sta Egipt in Tunizija odlična izbira za vas.

Dopust v Egiptu, v hotelu Makadi Palace – 7 x all inclusive, direkten let iz Ljubljane, dobite že za 450 evrov za osebo, v Tuniziji pa boste v hotelu Caribbean World Djerba, ki je odlična izbira za družine z otroki, dopustovali 7 x all inclusive z direktnim letom iz Ljubljane že za 399 evrov za osebo. Ljubitelji sončnih zahodov v belo-modri deželi Grčiji pa obiščite otok z najlepšimi plažami Kefalonijo, raj za romantike Santorini, plavajoči vrt Egejskega morja Kos ali Rodos, ki je prava izbira za ljubitelje all inclusive ponudb. Grčija, 7 x polpenzion z direktnim letom iz Ljubljane že za 699 evrov.

Če bi letos radi preživeli počitnice nekje drugje, a ne predaleč, je Črna gora prava izbira. Playin prodajni hit je hotel Pearl Beach Čanj, 7 x all inclusive, s čarterjem iz Ljubljane, že za 520 evrov za osebo. Če vam letalo ni pri srcu, je tu čudovita hrvaška obala. Top izbira so mobilne hišice v Camping park Soline Biograd, Grand hotel View Brač, hotel Quercus – Drvenik, ki je odlična izbira za družine z otroki, Poreč hotel Zorna (all inclusive počitnice) ali Lovran (hotel Park).

Seveda pa ne pozabite na našo slovensko obalo: Strunjan (hotel Salinera), Portorož (hotel Bernardin), Izola (Belvedere), Piran (Art hotel Piran) in še in še …

Vamos a la Playa – pohiti in rezerviraj poletne počitnice že danes, ko so cene nizke in popusti visoki.

Več informacij in rezervacije: Playa Qcenter Ptuj, 02 292 6004, info@agencija-playa.si

Še pred dopustom pa bo treba maksimalno izkoristiti nori pustni vikend! V Arbadakarba Party Shopu v Qcentru Ptuj boste tudi tik pred pustom še našli najlepše in najbolj pisane pustne kostume za odrasle, kostume za otroke v številnih različnih in priljubljenih motivih, pa tudi kostume za dojenčke, v katerih bodo male maškare naravnost blestele. Pri njih dobite tudi številne dodatke, kot so meči, klobuki, ogrlice, tatuji in očala, na voljo so številne različne obrazne maske, tudi pisane in kakovostne barve za poslikavo obraza in pustno dekoracijo. Pridite v Arbadakarba Party Shop v Qcenter na Ptuju, izberite najbolj pisano in izvirno masko zase ter uživajte v norem pustnem času.