Plesna šola Samba – za vse generacije

Plesna šola Samba – za vse generacije

V največje nakupovalno središče na Ptuju, v Qcenter na Puhovi, v septembru prihaja Plesna šola Samba, kjer imajo na voljo pestre in zanimive tečaje.

Zumbakids je namenjen otrokom od 4. do 6. leta, ki se s plesom šele spoznavajo. Na tečaju dajejo poudarek na izboljšanju motorike otroka ter spoznavanju s plesnim ritmom. Začetni standardni in latinskoameriški plesi za pare in soliste je namenjen otrokom od 6. leta dalje. Skupini se lahko pridružijo fantje in dekleta od 7. do 15. leta starosti – kot solisti in vam v skupini poiščejo plesnega partnerja ali pa povabite prijatelja ali prijateljico in se nam pridružite v paru. Tečaj nadaljevalnih standardnih in latinskoameriških plesov je namenjen vsem plesalcem, ki so že seznanjeni s plesom ter že vrsto let trenirajo in se udeležujejo plesnih tekmovanj. V plesni šoli Samba se lahko pohvalijo s kar 40 naslovi državnih prvakov. Breakdance tečaj je namenjen osnovnošolskim otrokom, ki si želijo preizkusiti nekaj novega in izredno zabavnega, tečaj hip hopa pa otrokom in mladini, vsem, ki radi sledijo plesnim trendom in sodobni glasbi. Letos so se v Sambi s formacijo in plesnim parom uvrstili na evropsko in svetovno prvenstvo. Za odrasle v Plesni šoli Samba ponujajo tečaje družabnih plesov za odrasle, kjer se udeleženci naučijo dvajset različnih plesov ter tečaja salsa v paru ter salsa solo za ženske.

Poskrbijo tudi za tiste, ki bi radi plesali v paru, pa nimajo plesnega partnerja. Na voljo so individualne ure za pare, ki želijo še več plesnega znanja, za otroke, ki si želijo dosegati odlične rezultate na tekmovanjih ter za bodoče mladoporočence. Ne odlašajte in se prijavite na: info@plesnasola-samba.si; vse informacije najdete na spletni strani: www.plesnasola-samba.si ter na socialnih omrežjih na Facebooku in Instagramu.