Pisana pomlad v Qcentru Ptuj

Pisana pomlad v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi, je v tem mesecu dogajanje pestro in privlačno, saj že vse diši po pomladi.

Začetek tega tedna je zaznamovalo odprtje Pizzerije in špagetarije Ancona na novi lokaciji pred Qcentrom Ptuj. Njihova pestra ponudba okusnih dobrot poskrbi za prave kulinarične užitke, saj pri njih dobite več vrst pic iz krušne peči, raznovrstne jedi iz krušne peči, ocvrte jedi, okusne solate in sladice. Ponujajo tudi pice z veganskim sirom in smetano.

Pomladni dnevi kar kličejo po novi, udobni in modni obutvi. V prodajalni PittaRosso v Qcentru Ptuj so za vas pripravili posebno akcijo – ob nakupu dveh znižanih parov obutve prejmete dodatnih 20 % popusta. Prodajne police pri njih so že polne udobne in modne obutve, saj je v trgovino prispela nova kolekcija športne obutve priznanih blagovnih znamk: Skechers, Puma, Champion, Adidas, Ducati, Sergio Tacchini in druge. Očarali vas bodo tudi novi modeli elegantnih salonarjev, sandalov in balerink, ki so nepogrešljivi za maturantke, za eleganten videz in udoben korak pa bodo poskrbeli tudi na valeti, birmi ali ob kakšni drugi priložnosti. Odlična izbira pa bodo tudi trendi sneakers, ki se odlično podajo v kombinaciji s casual, pa tudi elegantnim stilom. Seveda pa niso pozabili na najmlajše – na policah prodajalne PittaRosso so namreč tudi modni pomladni modeli otroške obutve.

Ta mesec pa bo dogajanje v Qcentru Ptuj dodatno popestril še prav poseben dogodek. V soboto, 25. marca, bo na nakupovalnih ulicah največjega nakupovalnega središča na Ptuju potekala pomladna modna revija, ko boste od 17.30 dalje lahko občudovali pisana oblačila iz pomladnih kolekcij Qcentrovih prodajaln. Pridite in spoznajte modne smernice, ki bodo zaznamovale to pomlad.