Pisana jesen v Qcentru Ptuj

Pisana jesen v Qcentru Ptuj

Jesenski dnevi so v največjem nakupovalnem centru na Ptuju še posebej pestri. Trgovine in lokali, ki oblikujejo skupno zgodbo Qcentra, so polni izdelkov, s katerimi bodo novembrski dnevi še prijetnejši in udobnejši, pred Qcentrom pa lahko opravite tudi hitro testiranje na covid-19.

V trgovini Sinsay na vas že čaka kolekcija Gym Hard v jesenskih barvah. Poleg udobnih oblačil boste tam našli tudi različne pripomočke za vadbo.

V trgovini Kik so na voljo udobna in modna oblačila za vse generacije – brezčasna moška črna bunda za vsako priložnost v trgovini Kik stane samo 10,99 €.

Tisti, ki opravljate še zadnje jesenske zasaditve, pa zavijte v Obi, kjer boste našli vse, kar potrebujete, da na svojem vrtu pričarate pisano jesensko pravljico.

Navihanci vseh generacij verjetno že komaj čakajo, da spet obiščejo Arbadapark, kjer bodo kvalitetno in zabavno čas preživljali vsi družinski člani.

Pestro in zabavno pa je tudi pred Qcentrom – vsak četrtek lahko na parkirišču največjega nakupovalnega centra na Ptuju v Puhovi ulici obiščete sejem in ob nakupovanju doživite še pravi sejemski vrvež in vzdušje.

V okrepčevalnici Na žlico vsak dan ponujajo sveže dobrote: goveji golaž, pasulj, pasulj s klobaso, vampe, kranjske klobase in šmorn. Poskrbijo tudi za tiste, ki radi uživate v brezmesnih dobrotah, saj imajo na voljo tudi vegansko enolončnico.

Izjemno doživetje pa vas čaka, če se ustavite v Glamur baru, kjer vas bodo razvajali z odlično kavo, vročimi čokoladami vseh okusov, vini premium in koktajli. Ob naročilu katerekoli kave vam vsako jutro gratis postrežejo še obroček kurtoš.