Pisana in okusna pomlad v Qcentru Ptuj

Pisana in okusna pomlad v Qcentru Ptuj

Vsi, ki imate radi jedi na žlico, veste, da vas najboljše domače dobrote čakajo pred Qcentrom Ptuj, v okrepčevalnici Na žlico, kjer vsak dan ponujajo goveji golaž, pasulj, pasulj s klobaso, vampe, kranjske klobase ter za sladico še šmorn.

Posebnost okrepčevalnice Na žlico je, da hrano pripravljajo z dušo, saj želijo gostom ponuditi dobrote po receptu naših babic. Odlikuje jih tudi dobra dostopnost, brez težav se pripeljete do njih, prevzamete izbrano hrano in jo odnesete kamorkoli želite. Dobite lahko tudi večje količine, jih doma hranite v hladilniku ali pa zamrznete, saj za jedi na žlico velja, da so drugi ali tretji dan še boljše. Izbrane dobrote lahko pojeste pri njih, torej si jih privoščite za malico med službo, ali pa jih odpeljete domov. Posodice lahko dobite v okrepčevalnici Na žlico, lahko pa pripeljete tudi svojo embalažo in dobrote domov odpeljete v lastni posodi.

V okrepčevalnici Na žlico lahko vse dobrote iz njihove ponudbe kupite po posebni ponudbi – velika dvojna porcija stane samo 6,90 evra, kar pomeni, da se za izjemno ugodno ceno najboljših domačih dobrot najesta kar dva.

Sinsay vas to pomlad razvaja z najbolj pisanimi, sočnimi barvami, ki bodo popestrile vašo garderobo. Najbolj vroči barvi prihajajoče sezone sta roza in mint zelena, ki bosta v kombinaciji z vijoličasto in rumeno prevladovali v omarah in na ulicah. Go Power kolekcija bo v vaš vsakdan vnesla pozitivno energijo in dneve napolnila z vonjem po pomladi.

Privoščite si razposajeno pomlad, eksperimentirajte in se razvajajte z modnimi in udobnimi oblačili, ki jih najdete v prodajalni Sinsay v Qcentru na Ptuju.