Pisana in modna jesen v Qcentru Ptuj

Pisana in modna jesen v Qcentru Ptuj

V minulih dneh je v Qcentru Ptuj potekal velik kasting za modno revijo, na kateri so se predstavili novi obrazi – otroci, najstniki in predstavniki starejše generacije, ki želijo skupaj s Qcentrom ustvarjati nove uspešne zgodbe.

Izbrani kandidati in kandidatke se bodo predstavili na veliki Qcentrovi modni reviji, ki bo v Qcentru potekala v soboto, 24. septembra, od 17. ure dalje. Posebnost te edinstvene modne revije bo predvsem v tem, da bodo manekenke in manekeni nosili in predstavljali oblačila in modne dodatke iz trgovin, ki delujejo v največjem nakupovalnem centru na Ptuju – v Qcentru na Puhovi. Vse, kar boste 24. septembra videli na modni pisti, je dejansko moč najti in kupiti v Qcentru. S svojimi oblačili in modnimi dodatki bodo sodelovali Sinsay, NKD, Mana, Pepco, Tomas Sport, Sports Direct, Slowatch in Vitapur. Za dekoracijo prireditvenega prostora bodo poskrbeli JYSK, Pepco in Sinsay, za brezhiben videz modelov pa Q Beauty Institute. Pridružite se najbolj lokalni modni reviji na Ptuju – v soboto, 24. septembra, od 17. ure dalje v Qcentru Ptuj.

Ob obisku Qcentra Ptuj pa se ustavite še v prodajalni Sportsdirect. Tam so namreč pripravili izjemno ponudbo, kar 90-odstotno znižanje cen izbranih izdelkov. Priskrbite si udobna in modna športna oblačila po izjemno ugodnih cenah – v prodajalni Sportsdirect na Ptuju.

Seveda pa je treba poskrbeti tudi za lačne želodčke. Qcenter Ptuj ima izjemno kulinarično ponudbo, ki jo odlikujejo eni najboljših hamburgerjev po mnenju Ptujčank in Ptujčanov – dobite jih v okrepčevalnici Na žlico, kjer ponujajo slastne hamburgerje, piščančje burgerje, cheeseburgerje, dvojne burgerje in hot doge, poleg tega pa seveda najboljše izbrane specialitete na žlico.