Pisan maj v Qcentru Ptuj

Pisan maj v Qcentru Ptuj

Pomlad je v vseh svojih bogatih barvah prevzela tudi največje nakupovalno središče na Ptuju, Qcenter v Puhovi ulici.

Če načrtujete prenovo kopalnice ali morda celotnega stanovanja, se morate ustaviti v Obiju. Tja so se namreč vrnili bonus tedni, v katerih lahko sedaj veliko prihranite. Vse, kar morate storiti, je, da zbirno knjižico napolnite z bober bonus točkami, ki jih prejmete ob plačilu na blagajni. Pridni zbiralci točk boste nagrajeni, izkoristite lahko kar do 10 % popusta. Za vsakih 10 € vrednosti opravljenega nakupa v trgovinah OBI, prejmete eno točko zvestobe (bober bonus nalepko). Že z desetimi točkami pridobite prvi OBI bonus, 5-odstotni popust pri naslednjem nakupu v OBI trgovini. Lahko pa nadaljujete z zbiranjem, dokler ne dosežete naslednje stopnje oz. ne napolnite knjižice za zbiranje točk zvestobe. Novo knjižico za zbiranje točk prejmete v vašem OBI trgovskem centru. Bonus točke lahko zbirate od 3. 5. 2024 do 8. 6. 2024 in jih prilepite v zbirno knjižico. Unovčenje knjižic z zbranimi točkami je možno v terminu od 3. 5. 2024 do 29. 6. 2024. Pridite v prodajalno Obi v Qcenter Ptuj in s pomočjo bobrovih bonus tednov prihranite pri nakupu.

Maj je čas številnih slovesnih dogodkov in tudi nakit je lahko lepo darilo, ki bo še vrsto let lep spomin na prvo sveto obhajilo ali birmo. Obiščite prodajalno Pandora v Qcentru Ptuj in izberite visokokakovosten, sodoben in izviren nakit po dostopni ceni. Za birmanke in prvoobhajanke lahko izberete obeske in zapestnice, prstane, verižice, uhane iz zbirke Pandora. Naj nakit iz prodajalne Pandora v Qcentru Ptuj postane simbol ljubezni, hvaležnosti in prijateljstva ter odlično darilo.

Obiščite še prodajalno NKD v Qcentru Ptuj – pustite zimo za seboj in z odprtimi rokami pozdravite pomlad – seveda v enih izmed Premium Shape jeans hlač, ki so popolne za dolge sprehode po parku ali sončne popoldneve v kavarni.

Za vse, ki ste ljubitelji kolesarjenja, pa bodo poskrbeli v prodajalni Intersport. Morda vas za kolesarjenje navduši dirka po Italiji, morda bližajoča se Dirka po Sloveniji ali pa enostavno želite na kolesu uživati v lepi naravi in svežem zraku. V Intersportu imajo v ponudbi čisto vse, kar potrebujete kolesarski navdušenci, saj lahko pri njih kupite različne modele koles za vse generacije, kolesarsko opremo in oblačila. Če si radi kolesarjenje še malo olajšate, pa se odločite za električno kolo – tudi ta so na voljo v Intersportu v Qcentru Ptuj.