Pisan in dišeč maj v Qcentru Ptuj

Pisan in dišeč maj v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcenter v Puhovi ulici – vedno skrbijo za novosti, s katerimi osrečujejo zveste stranke.

Ena izmed njih je najnovejši luksuzni lepotni studio Q Beauty Institute, kjer nudijo številne lepotne storitve: nego obraza in telesa, masažo obraza in telesa, profesionalno ličenje, podaljševanje trepalnic in laminacijo obrvi, maderoterapijo, izvajajo anticelulitne tretmaje, manikuro, pedikuro, in depilacijo. Poletje je pred vrati, zato poskrbite za svoj videz, še preden se začnejo vroči dnevi. V maju vam tako v lepotnem studiu Q Beauty Institute ponujajo dodatni popust na oblikovanje/barvanje/laminacijo obrvi ter podaljšanje/vihanje trepalnic. Zato pohitite in rezervirajte svoj termin še danes! Svoj termin lahko rezervirate na telefonski številki 031759209 ali na e-naslovu info@qbeautyinstitute.com.

Hkrati pa v lepotnem studiu Q Beauty Institute nudijo možnost sodelovanja kozmetičnim strokovnjakinjam, ki obvladajo lepotne tretmaje in zagotavljajo visoko kakovost dela. Če želiš postati del ekipe na odlični lokaciji, kjer je zmeraj visoka frekvenca ljudi in kjer potekajo številni dogodki, potem pošlji svoj CV z izkušnjami in referencami na e-naslov: info@qbeautyinstute.com.

Prihodnjo soboto, 14. maja, bo pred Qcentrom potekala Golažijada – tekmovanje ekip v kuhanju golaža. Kuhanje dišečih in okusnih golažev se bo začelo ob 11. uri, ob 15. uri bo sledila pokušnja. Za najboljše po oceni strokovne komisije pripravljajo lepe nagrade – 100, 200 in 300 evrov, zmagovalni recept pa bomo nagradili še z dodatnimi 200 evri na Qcentrovi darilni kartici. Cel dan bo poskrbljeno za glasbeno animacijo, ob 18. uri sledi še nastop Mini godbe Pepi Krulet, nato pa zabava pozno v noč. Prijavnina za ekipe znaša 36 €, prijave sprejemajo na elektronskem naslovu prireditve@qcenterptuj.si in na telefonski številki 031 759 209.

V soboto, 21. maja 2022, pa bodo nakupovalne ulice Qcentra med 10. in 19. uro gostile Dan Q: Oh, Baby – nosečniško-otroški sejem izdelkov in storitev z dodatnimi popusti in nagradnimi igrami. Na voljo bo raznolika ponudba izdelkov in storitev za nosečnice, dojenčke in malčke – oblačila, vozički, lesene igrače, didaktični bazenčki, pripomočki za hranjenje, dodatki za sobo, poganjalčki in še veliko več!