Pestro poletje v Qcentru Ptuj

Pestro poletje v Qcentru Ptuj

Junij se v Qcentru, največjem nakupovalnem središču na Ptuju, začenja s številnimi novostmi.

Za vse, ki razmišljate o dopustu in sprostitvi na privlačnih turističnih destinacijah, bodo odslej poskrbeli tudi v Qcentru – tam je namreč vrata odprla nova turistična agencija Playa – agencija s plažo ponudb. Playa je nova turistična agencija na slovenskem trgu, ki se je osredotočila na iskanje najugodnejših ponudb med slovenskimi in tujimi ponudniki turističnih paketov, kar pomeni, da pri njih najdete vse ponudbe slovenskih in tujih agencij na enem mestu!

Oglasite se pri njih v poslovalnici v Qcentru Ptuj in skupaj boste našli idealne počitnice na vaši sanjski destinaciji po ugodni ceni.

V Qcentru Ptuj pa so poskrbeli še za eno novost, ki bo navdušila predvsem najmlajše. Po nakupovalnih ulicah Qcentra namreč odslej vozijo avtomobilčki zaščitene blagovne znamke Mali vozniki – gre za tematski program, kjer otroke že ob prvem srečanju poučijo o varni in poučni vožnji. Namenjen je otrokom od 2 do 8 let, ki skozi samo vožnjo pod vodstvom staršev in izkušenih animatorjev spoznavajo svoje zmožnosti ter se učijo samostojne vožnje. Poskrbijo tudi za najmlajše voznike, ki jim je na voljo daljinsko vodenje, da bodo prvi metri za volanom res varni in brezskrbni. Pridi po svoj mali vozniški izpit – v Qcenter Ptuj, kjer te čakajo najbolj simpatični akumulatorski avtomobilčki Ford, McLaren in BMW.

Že to soboto, 4. junija, pa se v Qcentru obeta pravi plesni spektakel – Plesna šola Samba, ki ima svoje prostore prav v tem največjem nakupovalnem središču, pripravlja ob 16. uri predstavitev svojih plesnih programov. Spoznali boste plese, ki jih poučujejo, ter plesne pare in skupine, ki vas bodo zagotovo navdušili s svojim plesnim znanjem in pozitivno energijo. Za poučevanje plesnih korakov v Plesni šoli Samba skrbi strokovni kader, pri njih pa sta dobra volja in pozitivno vzdušje obvezna, saj se tudi v prostem času veliko družijo in so kot ena velika družina.

Ker se mesta za novo sezono že zelo hitro polnijo, boste lahko na sobotnem dogodku izkoristili možnost vpisa ter sebi ali svojim najmlajšim zagotovili še eno sezono, polno plesa in druženja v Plesni šoli Samba.