Pestro junijsko dogajanje v Qcentru Ptuj

Pestro junijsko dogajanje v Qcentru Ptuj

Junij je v največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi ulici, poln dogodivščin. Vsi sodelujoči še kar zbiramo vtise s fantastičnega druženja na zadnji majski dan, ko je v Qcentru potekal baby in otroški sejem ter prinesel obilico pisanega dogajanja čez cel dan. Otroci so uživali na napihljivih igralih, magičnem showu občudovanega slovenskega dua ARBADAKARBA in norčijah klovna Tomija. V Plesni šoli Samba so poskrbeli za obilico plesa, s petjem je obiskovalce razvajala vokalistka Kaja Kumer, starši pa so dobili vse informacije in spoznali najboljšo baby in otroško ponudbo za nosečnice, mamice in malčke.

Ob obisku v Qcentru se ustavite pri prodajalni Pandora in spoznajte njihovo novo kolekcijo. Čudovit nakit, ki ima posebno brezčasno noto, vas bo očaral in bo najboljša možna izbira za darilo ob valeti, zaključku šole, birmi ali ob kakšni drugi priložnosti.

Obiščite pa tudi prodajalno NKD in poskrbite za modna in udobna oblačila za poletne dni. Za vas so pripravili prav posebno ponudbo – dodatni 20-odstotni popust na že znižane artikle pri NKD! Akcija velja od 29. 5. do 9. 6. 2024 na vse že znižane in z rdečo nalepko označene artikle in našega asortimenta.

Nakupovalno središče Qcenter pa to soboto, 8. junija, ob 11. uri vabi na pokušino najboljših čevapčičev. V okviru Čevapčijade bodo namreč najbolj slastne čevapčiče pripravljale sodelujoče ekipe. Kotizacije ni, vsaka ekipa bo pripravila svojo maso za čevapčiče, s katero bo tekmovala. Najboljše čevapčiče bodo izbrali obiskovalci prireditve. Nagrade so bogate: 300 evrov za prvo, 200 za drugo in 100 evrov darilnih bonov za Qcenter za tretje mesto. Pokušina čevapčičev bo za obiskovalce brezplačna, veseli pa bomo prostovoljnih prispevkov, ki jih bomo v sodelovanju s Karitas namenili v dobrodelne namene. Se vidimo to soboto v Qcentru Ptuj, skupaj bomo skuhali nekaj dobrega!