Pestra ponudba in dogodki v Qcentru Ptuj

Pestra ponudba in dogodki v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem centru na Ptuju, Qcentru Ptuj v Puhovi ulici, se pogosto vrstijo vesela druženja za najmlajše in tudi v norem pustnem času je tako.

Pridi v Qcenter že danes, 17. februarja, saj bo od 17. ure dalje izjemno veselo in živahno. Pripravljamo namreč veliko otroško maškarado in izbor najboljših otroških mask. Otroci, nadenite si svojo najljubšo masko – naj bo vesela, strašna, srčkana ali kakršnakoli vam je najbolj všeč. Pridite v Qcenter Ptuj, kjer bosta trgovini Pittarosso in Pepco najboljšim maskam podelili super nagrade! Družili se bomo med 17. in 19. uro.

Starši pa lahko, medtem ko vaši malčki veselo rajajo, obiščete še Galerijo Qcentra Ptuj. Tam so na ogled dela izjemne slikarke Sare Čeh, ki nas popelje v svet magičnega kurenta ter pričara barvne eksplozije in vrtiljak toplih občutkov pri srcu.

Vabljeni, da se ustavite tudi v trgovini Vitapur – tam so poskrbeli za najboljše prihranke te sezone, saj pri njih poteka zimsko čiščenje zalog, cene izdelkov pa so nižje tudi do 60 odstotkov. Znižanje traja od 15. 2. do 1. 3. 2023.

Izjemno ponudbo pa imajo tudi v trgovinah Mana, kjer se je akcija s spletnih strani preselila tudi v vse Mana trgovine po Sloveniji. Nakupujte kakovosta, modna in ugodna oblačila za ženske, moške in otroke. Izkoristite 70 % sezonski popust na oblačila in modne dodatke kolekcije jesen/zima! Obiščite MANA trgovino v Qcentru Ptuj. Akcija velja od 13. 2. do 28. 2. 2023.

V Qcentru Ptuj pa zbiramo tudi prijave ponudnikov za Eko tržnico, ki bo potekala vsak petek od 15. ure dalje. Udeležba bo za ponudnike brezplačna, za prijave in informacije pa je na voljo elektronski naslov prireditve@qcenterptuj.si.

Ne pozabite pa, da je Qcenter Ptuj že nekaj časa bogatejši tudi za napravo AED. V nujnem primeru je tako defibrilator, s katerim lahko nekomu rešimo življenje, pri roki in pripravljen na uporabo.