Pestra in zanimiva pomlad v Qcentru Ptuj

Pestra in zanimiva pomlad v Qcentru Ptuj

Dogajanje v največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru v Puhovi – je vsak dan živahno in zanimivo, ponudba v prodajalnah pa vas bo vedno znova navdušila in prevzela.

Za vse modne navdušence pripravljamo največji modni spektakel te pomladi – spomladansko modno revijo. Nakupovalne ulice Qcentra bodo ob najlepših pomladnih oblačilih, obutvi in modnih dodatkih zasijale v soboto, 25. marca, od 17.30 dalje. Spoznajte najnovejše smernice iz sveta mode iz prodajaln Sinsay, PittaRosso, Pepco, NKD in Optike Oftalmos, za pomladni videz pa bo poskrbela tudi cvetličarna Sončnica.

Že tako bogato ponudbo Qcentra Ptuj je ta mesec še obogatil Lifestyle studio z revolucionarnimi napravami za oblikovanje telesa ter odstranjevanje maščob in celulita.

Lifestyle studio deluje na principu zdravega življenja, izgubljanju in vzdrževanju telesne teže s pomočjo vakuumskih in IR-naprav. Ker živimo v zelo stresnem času, je njihov namen ljudem zdrav slog življenja z gibanjem, prehrano in rehabilitacijo prikazati na preprost in hiter način, saj vadba traja samo pol ure. „Naš cilj je, da stranka doseže želeno težo in pridobi smernice zdravega življenja. Želimo, da stranke razmišljajo ‘zdravo’. V našem studiu nočemo spremeniti samo videza strank, ampak hočemo, da bi zdrav način življenja za njih postal rutina. V studiu so na voljo storitve, s katerimi bodo stranke izgubile težo, in storitve, s katerimi bodo vzdrževale in izoblikovale telo. Prav tako jim je na voljo svetovanje pri izbiri prehrane ter razni zdravi napitki in prigrizki,“ pojasnijo.

Privoščite si kratko vadbo z izjemnimi učinki, ki jo izvajate pod infrardečimi žarki in vakuumom. V četrtinskem času vadbe boste dosegli rezultate, primerljive z vadbo na klasičnih napravah. Lifestyle studio vam nudi smernice zdravega življenja, naprave za izgubljanje in vzdrževanje telesne teže, prehransko svetovanje in skupinske vadbe. Pohitite z rezervacijami, saj se termini hitro polnijo. Naročite se lahko s klicem na številko 070 640 338 ali na spletni strani www.lifestyle-studio.si.

V prodajalni PittaRosso v Qcentru Ptuj pa so prodajne police polne udobne in modne obutve. Pri njih poteka totalna razprodaja zimske kolekcije 2022 in predstavitev nove kolekcije pomlad 2023. Prelistajte pa tudi njihov letak in poiščite dva kupončka za 20 % in 30 % popusta, ki ju lahko unovčite ob nakupu poljubnega neznižanega artikla.