Pester januar v Qcentru Ptuj

Pester januar v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalne središču na Ptuju – Qcentru v Puhovi – je vse v znamenju ugodnih ponudb in zimskih razprodaj. Zima še ni rekla zadnje in zdaj je pravi čas, da poskrbite za modna, kakovostna in udobna oblačila, ki jih v prodajalnah v Qcentru dobite po izjemno ugodnih cenah.

Januar je čas za super modo in super cene – zato obiščite prodajalno Sinsay, kjer nudijo popuste v višini do –50 %. V Sinsayju so združenih najbolj vroči trendi po odličnih cenah, pri njih boste oblekli celotno družino od glave do peta. Na prodajnih policah vas čaka moda za moške, ženske in otroke ter številni dodatki za dom, s katerimi bo vaš dom še dodatno zablestel. Kavbojke, majčke, bluze, obleke, pa tudi bunde, šali, kape in ostala oblačila iz prodajale Sinsay vas bodo navdušili, na voljo pa so tudi ženska in moška športna oblačila – pri njih najdete modne in praktične komplete za vaš trening. Pridite in izberite oblačila po svoji meri in modnih željah.

Januar pa je tudi čas za nove športne podvige. Zavijte v prodajalno Sportsdirect in se opremite za športne aktivnosti – ne glede na to, ali ste športniki že vrsto let ali pa je šport ena od vaših novoletnih zaobljub, v Sportsdirectu boste našli vse, kar potrebujete za gibanje na prostem ali treninge v dvorani – oblačila, obutev, kape ali športne pripomočke. Konec meseca se bodo začele počitnice, ko bodo otroci še bolj športno aktivni. Zdaj je čas, da po ugodnih cenah poskrbite za športno opremo in oblačila, ki bodo mladim športnim navdušencem omogočila še bolj brezskrbno plezanje, tekanje, drsanje ali pa snežne radosti.

Novo leto pa prinaša tudi nove priložnosti. V Qcentru Ptuj imamo za vas super poslovne prostore, ki so pripravljeni za oddajo – potrebujejo samo še pridne roke. Urejeni poslovni prostori so primerni za vse vrste kozmetičnih dejavnosti, kot so pedikura, manikura, masaže, ličenje ali laserska depilacija. Prostor se oddaja v celoti ali posamično po sobah. Vas zanima nova poslovna pot v centru, ki ga obišče skoraj dva milijona obiskovalcev na leto? Če imate še kakšno vprašanje, nanj z veseljem odgovorimo. Pokličite na številko 051 620 420 ali pišite na naslov info@qcenterptuj.si.