Ogromno razlogov za obisk Qcentra

Ogromno razlogov za obisk Qcentra

V največjem nakupovalnem centru na Ptuju, Qcentru v Puhovi, se zmeraj dogaja kaj zanimivega, ponudba pa je pestra, privlačna in cenovno ugodna.

V Vitapurju so pripravili velike sezonske popuste – cene več kot tisoč izdelkov so nižje tudi do 60 odstotkov. Plažne torbe in brisače, kovčke, posteljnino, vzglavnike, ležišča ter posodo pri njih sedaj dobite po super cenah sezonskih popustov. Pohitite v trgovino Vitapur v Qcenter Ptuj.

Bags&More/Office&More praznuje in vas obdaruje s 30 % popusta na vse! Najlepše torbice, denarnice, izbrani kovčki in vse potovalne torbe ter dodatki, šolske torbe in potrebščine, igrače, nogavice, darila in še kaj. Zakaj ne bi izkoristili tako super prihrankov? Se vidimo v Bags&More/Office&More v Qcentru Ptuj. Akcija velja do 11. 6. 2023. Akcija ne velja na kovčke (razen označenih), blagovno znamko Anekke, segment pisarne, delovne zvezke, učbenike in učne pripomočke. Se vidimo v Bags&More/Office&More v Qcentru Ptuj.

V trgovini Mana so poskrbeli za starše, ki so ugotovili, da so njihovi otroci prerasli vsa oblačila prejšnje sezone. Pripravili so super akcijo, s pomočjo katere boste z lahkoto napolnili otroško omaro, in sicer akcijo 30 % popust na otroška in baby oblačila ob nakupu treh ali več kosov. Obiščite trgovino Mana v Qcentru Ptuj ter pripravite svoje najmlajše in malo starejše na dolgo in vroče poletje. Akcija traja od 5. do 11. junija.

V teh dneh so izjemno ponosni tudi v Plesni šoli Samba, ki ima svoje prostore v Qcentru Ptuj. Samba je znana po tem, da se številni njihovi plesalci v različnih kategorijah uvrščajo na prestižna plesna tekmovanja in tam dosegajo izjemne rezultate. Med uspešne sodi tudi njihova ekipa mladih hip hop plesalcev, ki si je s talentom in trudom prislužila nastop na Evropskem prvenstvu v Makedoniji – tam se mudijo prav v teh dneh. Sicer pa v Sambi že vpisujejo kandidate za prihodnje šolsko leto. Oglasite se pri njih.

Obiščite pa tudi Facebook profil Lifestyle studia, ki ga sicer najdete v Qcentru Ptuj. Za vas so namreč pripravili izjemno nagradno igro. Poletje je tik pred vrati, vi pa imate še vedno čas, da izgubite odvečne kilograme in naredite nekaj zase. Z novo tehnologijo naprav vam bodo pri tem z veseljem pomagali, z malo sreče pa lahko ujamete tudi lepo nagrado – na FB profilu Lifestyle studia poiščite objavo o nagradni igri in pod njo označite dve prijateljici ali prijatelja. Izmed sodelujočih bodo 18. junija izžrebali dva, ki bosta prejela lepi nagradi – 3-krat obisk za trening na kolesu ali stezi, bidon in športna torba Puma ter 10% popust ob nakupu paketa ali 3-krat obisk za terapijo z valjčkom, bidon in 5% popust ob nakupu paketa.