Obisk Qcentra Ptuj je pravo doživetje

Obisk Qcentra Ptuj je pravo doživetje

V največjem nakupovalnem centru na Ptuju – Qcentru v Puhovi – so v majskih dneh poskrbeli za bogato in ugodno ponudbo, pa tudi za razvajanje ob najboljši kavi ali osvežilnem napitku.

Na police prodajalne Pittarosso je pravkar prispela NOVA KOLEKCIJA otroških sandal, natikačev in japonk za prihajajoče tople dni. Na voljo so v najrazličnejših modelih in stilih – od najbolj športnih za najaktivnejše do lažjih in bolj modnih za otroke z uglajenimi okusi. Sandale za najmlajše so idealna izbira tako na plaži kot v mestu. V poslovalnici Pittarosso boste našli številne modele otroških sandal po zelo ugodnih cenah, vendar z vedno zagotovljeno kakovostjo.

Za vas so pripravili tudi veliko DRUŽINSKO akcijo, kjer spodbujajo hkraten nakup za celo družino. Tako vas bodo ob nakupu štirih parov katerih koli čevljev razveselili z 20% popustom na celoten nakup. Vabljeni v prodajalno Pittarosso v Qcenter Ptuj.

Nakupovalno izkušnjo v Qcentru pa bo popestril še obisk Glamur bara, kjer po novem svoje goste cel dan razvajajo s sveže pečenimi rogljički, pa tudi toasti in odlične pizzete ostajajo v njihovi ponudbi. Za toplejše dni imajo na voljo limonade s kar 15 različnimi okusi, sveže stisnjene sokove, slastne ledene kave z okusi in odličnim sladoledom. Ljubiteljem žlahtne kapljice ponujajo kar petnajst različnih vin, za tiste, ki si raje privoščijo špricer, je na voljo odlično vino, mešano ekskluzivno za Glamur bar. Za vse, ki se radi osvežijo s pivom, pa imajo na voljo kar osemnajst različnih vrst piva.

Kmalu si bodo gostje v Glamur baru za razvajanje lahko privoščili bubble tea, smutije, osvežilne hišne ledene čaje in domače vode z okusi, v ponudbo pa prihajajo tudi slastni spritzi z okusi.

„Res želimo, da so naše stranke zadovoljne in da se v naši ponudbi najde za vsakogar nekaj, zato ponudbo iz tedna v teden širimo,“ sporočajo iz Glamur bara in vabijo, da jih spremljate na Facebooku in Instagramu, kjer sledilce sproti obveščajo o novostih v ponudbi.

Zapomnite pa si datum 2. junij – takrat bodo namreč pri Qcentru na Ptuju znova navdušile Čalapinkarije. Petkovo popoldne bomo popestrili z glasbo, zabavnimi igrami, druženjem in najboljšimi čalapinkami.