Obilica poletnih radosti v Qcentru Ptuj

Obilica poletnih radosti v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru v Puhovi – je moč na vsakem koraku čutiti poletni utrip. Temu je prilagojena tudi pestra in bogata ponudba prodajaln in lokalov.

Vroči poletni dnevi so lahko idealna priložnost za skok v domači bazen. V prodajalni Obi v Qcentru Ptuj najdete veliko izbiro različnih bazenov, ki bodo poskrbeli za osvežitev, zabavo in sprostitev, imajo pa tudi veliko izbiro masažnih bazenov Bestway in Intex. Izberite sebi najprimernejšega in uživajte v osvežitvi. Nato pa hitro v senco. Tudi za to poskrbijo v Obiju. Markiza je zelo elegantna rešitev, saj se enostavno raztegne, s prilagajanjem kota senčenja pa zagotavlja optimalno senčenje čez cel dan. Klasična, a nič slabša izbira je tudi senčnik – preprosto ga postavite in že uživate v senci, ker je prenosljiv, pa ga lahko premikate, kamor vam srce poželi. Nadstrešek je dolgotrajna rešitev, ki nudi zanesljivo zaščito pred soncem in padavinami, vrtno sezono pa podaljša v jesen in zimo. Senčna jadra pa predstavljajo eleganten in čedalje bolj priljubljen način senčenja. Ko veter zajame jadra, se pod njimi ustvari prijetna sapica, skozi tkanino pa pronica elegantna igra svetlobe in senc. Pridite v Obi v Qcenter Ptuj in poskrbite za obilico poletnega udobja.

Oglasite pa se tudi v prodajalni PittaRosso, kjer so pripravljeni na poletne radosti. Pri njih najdete obutev za vse poletne izzive, dolge sprehode, čofotanje v vodi, igranje na plaži in še kaj. Na njihovih policah najdete udobne sandale z mehko podlogo, ženske sandale s peto ali bleščicami, pa tudi modne natikače in mehke japonke. Tisti, ki so jim tudi na morju pri srcu športne aktivnosti, pa boste v PittaRossu lahko izbrali modne superge. Za najmlajše izberite sandale z rožicami ali zaprte sandale.

Ob obisku Qcentra Ptuju pa obvezno poiščite skrinjico velike nagradne igre, ki jo v Qcentru pripravljamo v sodelovanju z dnevnikom Svet24.si. Ta namreč ob 10. rojstnem dnevu vabi k sodelovanju v nagradni igri, v kateri bodo skupno podelili kar 10.000 evrov. Kupončke za sodelovanje prejmete v naših prodajalnah, skrinjica za žreb pa je ob glavnem Qcentrovem odru.