Novo pred Qcentrom Ptuj – razstavni salon podjetja VD Mont

Novo pred Qcentrom Ptuj – razstavni salon podjetja VD Mont

Ponudba največjega nakupovalnega središča na Ptuju, Qcentra v Puhovi, je še bogatejša, saj je pred nakupovalnim centrom strankam na voljo razstavni salon podjetja VD Mont.

Stankam ponujajo kakovostne vhodna, notranja in garažna vrata, pa tudi parkete, vinil in binyl.

Vhodna vrata lahko oblikujete po svojih potrebah in željah, saj lahko izbirate med mnogimi različnimi barvami in dodajate mnoge dekorje. Izbirate lahko tudi med široko paleto stekel, kljuk, prijemal in dodatkov. Vrata so iz kakovostnih materialov, zato so odporna na različne vremenske pogoje ter nudijo odlično toplotno in zvočno izolacijo. Pri njih dobite tudi kakovostna notranja vrata znamk Getadoor & Westag, Garant in Invado. Na željo strank dobavijo in zmontirajo tudi drsna vrata.

Garažna vrata izdelujejo iz visoko kakovostnih materialov, ki jih proizvajajo znani evropski proizvajalci. Garažna vrata izpolnjujejo vse zahteve evropske zakonodaje, številni varnostni elementi pa so že vključeni v osnovno konfiguracijo.

Pri izbiri oken imajo v podjetju VD Mont na voljo sisteme Rehau Synego, ki zaradi visoke izolativne vrednosti zagotavljajo nizko porabo energije, in Rehau Geneo, pri katerih z vlakni ojačan kompozitni material oknom omogoča izredno stabilnost brez jekla v notranjosti, zaradi česar so okna lahka in imajo izredne toplotne lastnosti. Na voljo so tudi okna proizvajalca Gealan, ki so cenovno ugodnejša.

V podjetju je zaposlenih osem oseb – trije stalni monterji so specializirani za okna, vhodna in garažna vrata, ekipa dveh monterjev pa skrbi za polaganje talnih oblog ter montažo notranjih vrat, v salonu pa sta strankam na voljo dve sodelavki.

„Z gradnjo medsebojnih odnosov, sproščene in iskrene komunikacije v kolektivu ustvarjamo za zaposlene prijetno okolje in jih tako spodbujamo h kakovostnemu delu. S tem pridobimo tudi na najpomembnejšem področju – to je zadovoljstvo naših strank. S strankami namreč želimo že v samem začetku sodelovanja ustvariti odnos, ki temelji na zaupanju, odprti komunikaciji in dobri volji. Iskreno sem vesel, da zaposleni del naše zgodbe ostajajo že leta in s svojim kakovostnim delom doprinesejo k zadovoljstvu naših strank,“ pove Davor Vrbanič.

Obiščite razstavni salon podjetja VD Mont pred nakupovalnim središčem Qcenter Ptuj.