Novo leto se je v Qcentru Ptuj začelo z izjemnimi popusti

Novo leto se je v Qcentru Ptuj začelo z izjemnimi popusti

Leto 2023 v največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi, prinaša obilico zabavnih dogodkov in priložnosti za druženje, že v prvem mesecu pa vas na nakupovalnih ulicah in v prodajalnah čakajo izjemni popusti, ki omogočajo še ugodnejše nakupe.

V prodajalni Mana dobite zimska oblačila po ugodnih cenah, saj mrzli dnevi zagotovo še pridejo. Zdaj si priskrbite modne bunde in ostala zimska oblačila, kajti cene so še ugodnejše kot sicer.

V prodajalni Bags&More so pripravili popuste za številne izdelke – cene vseh torbic David Jones so znižane za 30 odstotkov, prav toliko ceneje lahko kupite nogavice znamk Tommy Hilfiger, Calvin Klein in Dedoles. Če se boste konec meseca odpravili na počitnice ali krajše potovanje, je zdaj pravi čas, da si priskrbite kakovostne kovčke po ugodnih cenah.

V prodajalni PittaRosso se zavedajo, da si vsak zasluži toplo obutev, zato so pripravili največjo in najugodnejšo ponudbo tople zimske obutve v Spodnjem Podravju na enem mestu.

Konec meseca bodo otroci spet uživali na počitnicah, že zdaj pa lahko za vse športne užitke v prodajalni Sportsdirect po izjemnih cenah kupite vso športno opremo in oblačila, ki jih boste potrebovali v brezskrbnem počitniškem času.

V prodajalni Jysk so znižali cene izbranih izdelkov iz vseh kategorij. Ponudba in zaloga se lahko razlikujeta od trgovine do trgovine. Izdelke v zalogi lahko rezervirate prek Click&Collect in že v pol ure prevzamete v eni od 25 trgovin. Izdelke lahko tudi naročite z brezplačno dostavo v trgovine za zneske nad 70 evrov. Znižani niso izdelki z oznako vedno nizka cena.

V Tuš drogeriji bodo v januarskih dneh poskrbeli za dobro splošno počutje in za to, da bo vaša koža zdrava in sijoča. Lase nahranite s kakovostnim oljem, v prehrano dodajte izbrane vitamine, za navlaženo kožo poskrbite z vlažilno kremo, z lakom za nohte že v nekaj minutah poskrbite za urejen videz, vedno in povsod pa naj vas spremljajo tudi šminke in balzami za ustnice. Vse to po ugodnih cenah dobite v Tuš drogeriji.

V Vitapurju so pripravili sezonske popuste do –50 % in še dodatni 20 % popusta na izbrane izdelke. Nudijo brezplačno dostavo ležišč ter nadvložkov. Zbujajte se z več energije in manj utrujeni, z manj bolečin v hrbtenici in vratu ter izboljšajte svoje počutje in spanec. Hitro zavijte v Vitapurjevo prodajalno v Qcenter Ptuj.