Novi INTERSPORT Ptuj sedaj v Qcentru

Novi INTERSPORT Ptuj sedaj v Qcentru

Intersport, največja veriga prodajaln s športno opremo v Sloveniji, je za svojo ptujsko poslovalnico izbrala novo lokacijo – v Qcentru Ptuj.

Nova prodajalna je z več kot 500 m2 prodajne površine enkrat večja od stare poslovalnice, kar pa športnim navdušencem v Spodnjem Podravju prinaša še več kakovostne ponudbe za šport in prosti čas. Pestro ponudbo svetovno priznanih znamk dopolnjuje ponudba Intersportovih ekskluzivnih znamk, med katerimi sta v Sloveniji najbolj priljubljeni znamki Mckinley in Energetics.

Novi Intersport prinaša v sodobno zasnovanem prodajnem prostoru prijetno nakupno izkušnjo, nakupovalno košarico pa si lahko kupci napolnijo s katerimkoli izdelkom iz Intersportove mreže, in sicer z naročilom v spletni trgovini, nakup pa lahko zaključijo s prevzemom v lokalni poslovalnici, ga po želji prilagodijo ter tako enostavno kombinirajo spletne in fizične nakupne poti.

V novi poslovalnici bodo najnovejše izdelke našli tekači, pohodniki, smučarji, plavalci, ljubitelji ekipnih športov, tenisa, rolanja, kolesarjenja in vsi, ki iščejo športne kose za vsakodnevno udobje.

Vabljeni v INTERSPORT Ptuj!